Lickimat

LickiMat heeft verschillende likmatjes in haar assortiment. Lickimat likmatjes hebben een verschillende patroontje met opstaande randjes, waardoor natvoeding langzaam opgelikt kan worden.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Lickimat Yoggie Pot Hond Turquoise 8 cm
Lickimat Yoggie Pot Hond Turquoise 8 cm
Morgen in huis 5% korting
Lickimat Likmat Buddy Oranje
Lickimat Likmat Buddy Oranje
20 cm
Morgen in huis
Lickimat Felix Kat Turquoise
Lickimat Felix Kat Turquoise
22 cm
Morgen in huis
Lickimat Likmat Slomo Hond Groen 20 cm
Lickimat Likmat Slomo Hond Groen 20 cm
Morgen in huis 5% korting

LickiMat

Het verhaal van de LickiMat® begint in Australië lang voor de Licki Mat met de OH Bowl® . LickiMat had met twee dierenartsen samengewerkt om een ​​product te ontwerpen om de mondhygiëne en mondgezondheid (vandaar OH ) van de hond te verbeteren.

De oplossing was vergelijkbaar met die van mensen - wanneer je tandarts je zegt je tong te schrapen met de achterkant van jouw tandenborstel of een tongschraper, maar je vergeet dit meestal te doen! Het LickiMat - assortiment hanteert dezelfde principes en past deze toe op het gehele rubberen oppervlak van de mat. Het daagt de hond of kat uit om te likken om de beloning te krijgen die op de Licki Mat is uitgespreid . Dit resulteerde in veel likken, veel interesse en plezier! De likactie produceert ook endorfines die je huisdier kalmeren en kalmeren, en het wordt nu erkend als een toonaangevend middel tegen angst.

Likmat voor honden en katten

De LickiMat is een likmat die gemaakt is voor honden en voor katten. Naast het schapen van de tong geeft de likmat ook een geestelijke uitdaging voor je huisdier. Likmatten worden dan ook vaak ingezet als speelgoed en voor hersentraining. De likmatten zijn er in verschillende maten en vormen; zo is er altijd eentje geschikt voor jou huisdier!

Lickimat likmatten kopen op Plein

De likmatten van Lickimat koop je voordelig online bij Plein. De favoriete likmat van je huisdier binnen een paar klikken eenvoudig besteld. Bovendien versturen we je bestelling altijd zo snel mogelijk zodat je huisdier direct kan genieten van zijn of haar likmat. Ontdek nu het gemak van Plein en bestel veilig en vertrouwd bij Plein. Altijd snel in huis!