Lovables

Ontdek de nieuwe Lovables Was-shampoos en Conditioners. De rijke en unieke verzorging van Lovables is speciaal ontworpen om de schoonheid van je kleding te behouden en te verbeteren. Because you love your clothes.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 8 van 8

Lovables

Lovables biedt jouw was de ultieme verzorging. Lovables is de eerste wasverzorgingslijn die een uniek gevoel van rijke verzorging geeft aan je kleding. De nieuwe revolutionaire wasverzorgingsbehandeling van Lovables bestaat uit drie stappen. Het is ontworpen om de schoonheid van je kleding te behouden en te verbeteren. zodat je je de hele dag mooi kan blijven voelen.

Lovables wasmiddel: Speciale verzorging voor speciale kleding

We hebben allemaal onze favoriete kledingstukken in onze kast, waar we enorm van houden. In deze kledingstukken voelen we ons goed en zelfverzekerd. Of het nu gaat om delicate verzorging of het verfrissen van je kleding - Lovables houdt de kwaliteit van je stoffen op hun best en geeft je kleding een unieke elegante geur.

Drie stappen wasverzorgingsbehandeling

De drie stappen wasverzorgingsbehandeling garandeert optimale kwaliteit in alle fasen van het verzorgen van je kleding. Je hebt in de drie stappen keuze uit heerlijke geuren. De drie stappen zijn:

  1. Was-shampoo
  2. Perfume & Care Conditioner
  3. Essentiële behandelingen

Lovables kopen op Plein.nl

De wasverzorgingslijn van Lovables vind je terug in het assortiment bij Plein. Ontdek de nieuwe Lovables Was-shampoos en Conditioners en bestel gemakkelijk en eenvouding online bij Plein. Because you love your clothes.

|