Kies je cadeau!  Vanaf 40,- besteding krijg je een feestelijk cadeau van Plein. Nieuwsgierig? Bekijk snel de cadeaus

Love to Dream

Love to Dream

Het krijgen van een kindje gaat gepaard met veel slapeloze nachten. Om dit te verhelpen koop je voor honderden euro’s producten die dit zouden moeten verhelpen. Dit gebeurde ook bij Hana-Lia Krawchuk, oprichter van Love to Dream. Zij kwam toen tot de ontdekking dat een kind met zijn handen omhoog beter sliep. Aangezien Hana goed kon ontwerpen ontwierp zij het eerste exemplaar van Love to Dream. Het jaar daarop lag de Swaddle UP in de winkel. Binnen twee weken was alles uitverkocht. Het succes van Love To Dream was ontstaan.

Love to Dream Swaddle UP

De Love to Dream Swaddle UP is een fijne inbakerslaapzak waar je kindje rustig in kan slapen. Ongecontroleerde schrikbewegingen, maaiende armpjes, onrustig slapen of moeilijk inslapen wordt door de Swaddle UP verminderd. De slaapzak biedt namelijk de geborgenheid zoals in de baarmoeder waardoor hij heerlijk kan slapen.

Love to Dream kopen

De Swaddle UP van Love to Dream bestel je eenvoudig online op Plein.nl. Het ruime assortiment van Love to Dream vind je hier. Bovendien is bestellen snel, eenvoudig en veilig. Wij zorgen er bovendien voor dat je je bestelling altijd snel in huis hebt. Dat is pas fijn!

|