Maalox

Als je last hebt van brandend maagzuur of zure oprispingen wil je daar zo snel mogelijk van af. Maalox biedt de oplossing en zorgt voor een snelle verlichting.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Maalox Bij Brandend Maagzuur
Maalox Bij Brandend Maagzuur
40 kauwtabletten
Maandag in huis
Maalox Kauwtabletten
Maalox Kauwtabletten
20 kauwtabletten
Maandag in huis
loreal-logo

Maalox

De geneesmiddelen van Maalox bieden een oplossing bij brandend maagzuur en zure oprispingen. Als je last hebt van brandend maagzuur of zure oprispingen dan wil je daar zo snel mogelijk van af. Dit kun je doen met een maagzuurremmer of maagzuurneutralisator. Maalox heeft beiden in haar assortiment. 

Maalox maagzuurneutralisator

De maagtabletten van Maalox neutraliseren het maagzuur door middel van de werkzame stoffen aluminiumoxide en magnesiumhydroxide. De maagzuurneutralisator werkt snel en doeltreffend als je last krijgt van maagzuur na bijvoorbeeld zwaar tafelen, pittig en/of gekruid eten of eten dat je niet gewend bent. De kauwtabletten van Maalox hebben een frisse mintsmaak. De tabletten zijn niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.

Maalox maagzuurremmer

Maalox Ipraalox is een maagzuurremmer die de productie van maagzuur vermindert. Je gebruikt Maalox Ipraalox als je last hebt van regelmatig terugkerend brandend maagzuur. Je kunt al na één dag gebruik van Ipraalox merken dat de klachten van zure refluxen of brandend maagzuur minder worden maar het kan ook zijn dat het een paar dagen duurt voordat de klachten verminderen. Maalox Ipraalox is dan ook niet bedoeld om direct verlichting te brengen. De maagzuurremmer heeft langer de tijd nodig om zijn werk te doen, maar de werking houdt wel zo’n 24 uur aan. Maalox Ipraalox is alleen geschikt voor volwassenen boven de 18 jaar.

Maagbeschermer

Naast dat Maalox Ipraalox je van zure refluxen brandend maagzuur afhelpt, kun je Maalox Ipraalox ook gebruiken als maagbeschermer. Je gebruikt een maagbeschermer op advies van je huisarts maar ook als je veel NSAID pijnstillers gebruikt. Bekende NSAID pijnstillers zijn Ibuprofen, Diclofenac en Naproxen. Deze pijnstillers kunnen ernstige maagklachten veroorzaken, een maagbeschermer kan helpen om dit te voorkomen.

Maalox kopen op Plein.nl

Op Plein.nl vind je het complete assortiment van Maalox. Ontdek nu de effectieve werking van Maalox tegen brandend maagzuur en zure oprispingen en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis.

Maalox is een geneesmiddel. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter. Als je meer wilt weten over de producten van Maalox kun je contact opnemen met onze Drogist via [email protected]