Maelson

Maelson heeft premium kennels en bedden voor jouw hond. De accessoires van Maelson zijn gemaakt voor kwaliteit en gemak.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Maelson Soft Kennel Antraciet
Maelson Soft Kennel Antraciet
52 x 33 x 33 cm
(1)
Morgen in huis
45% korting
89,99 (adviesprijs) 49,14
Bekijk product: Maelson Soft Kennel Antraciet

Maelson

In 2009 is Maelson opgericht om premium en mooie accessoires te maken voor honden. Maelson maakt slimme oplossingen voor honden zoals diverse kennels en bedden. 

Maelson Soft Kennel

Voor jouw hond heeft Maelson een soft kennel ontworpen die je gemakkelijk kan op- en afbouwen. Dit betekend dat hij lichtgewicht is voor eventueel vervoer. Naast dat de Soft Kennels van Maelson lichtgewicht zijn, zijn ze ook van hoge kwaliteit met een buitenhoes van 600D nylon en afgewerkte hoeken van 900D nylon stof. Met 3 afdekbare openingen aan de voorkant, bovenkant en zijkant is de kennel altijd makkelijk te gebruiken door jouw hond. Ten slotte zorgt de waterbestendige onderkant ervoor dat er geen vocht of nattigheid via de onderkant in de kennel komt. 

Maelson Soft Bed 

De Soft Bedden van Maelson zijn makkelijk mee te nemen buiten het huis. De bedden zijn gemaakt van een heavy-duty stalen frame met een verhoogde constructie. De verhoogde constructie zorgt ervoor dat jouw hond niet in de tocht of op een koude vloer ligt. Uiteraard is de stoffen hoes gemakkelijk te verwijderen om gewassen te worden. 

Maelson kopen bij Plein

Maelson kopen doe je bij Plein. Op Plein vind je het complete assortiment van Maelson. Je vind alle Maelson producten op Plein. Altijd snel in huis!