Magic 3D

Maak een hand of voetafdruk van jouw baby voor de leukste baby herinneringen. Magic 3D is gemakkelijk en veilig thuis te gebruiken. Voor de mooiste herrinering van jouw kleintje.
Lees meer

Magic 3D

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een baby? Zoek dan niet verder en maak een leuke gipsafdruk van het handje of voetje van jouw baby. Het gips is gemakkelijk en volledig veilig thuis te gebruiken bij jouw baby. Natuurlijk kan je het afdrukpakket ook voor je eigen baby kopen. 

Kies tussen een regulier of luxe pakket. De reguliere variant bevat genoeg voor één gipsafdruk van een handje of voetje. De luxe variant bevat genoeg voor twee gipsafdrukken van of een handje of een voetje. Beide pakketten bevatten een duidelijke gebruiksaanwijzing met handige tips om het makkelijker te maken. De geschikte leeftijd voor het maken van een afdruk is tot anderhalf jaar oud. 

Tip!

Het beste moment om een afdruk te maken van een baby voetje of handje is wanneer de baby slaapt. Op dit moment is de baby meestal het rustigst en stil. Zorg wel dat je het voetje of handje goed stil houdt tijdens het maken van de afdruk. 

Magic 3D kopen op Plein

Koop Magic 3D op Plein. Maak de leukste herinneringen en geef of krijg ze cadeau. De leukste gips handjes of voetjes maak je met Magic 3D. Bekijk het volledige assortiment van Magic 3D op Plein. Altijd snel in huis!