Manix

Manix specialiseert zich in het ontwikkelen van de dunste condooms op de markt, voor extra stimulatie tijdens de seks. Ondanks het dunne ontwerp bieden de condooms van Manix kwaliteit en veiligheid.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Manix SKYN Ultradunne Condooms
Manix SKYN Ultradunne Condooms
10 Stuks
(0)
Morgen in huis
15,85
Bekijk product: Manix SKYN Ultradunne Condooms

Manix

De condooms van Manix staan bekend om hun hoge kwaliteit en zorgen voor ultieme sensatie tijdens de seks. De condooms van Manix zijn een van de dunste condooms op de markt en zorgen voor het meest intense gevoel. Ondanks de dunne condooms zijn ze nog steeds gegarandeerd van kwaliteit en veiligheid. 

Manix condooms

Manix heeft diverse condooms in het assortiment. De SKYN lijn bestaat uit dunne condooms speciaal gemaakt voor de meest intense sensatie. Manix heeft SKYN condooms in verschillende maten maar ook voor verschillende situaties. Zo is er een SKYN condoom voor latexvrij gebruik maar ook een ultradun condoom voor nog meer stimulatie.

  • Manix SKYN Condooms Large
  • Manix SKYN Latexvrije Condooms
  • Manix SKYN Ultradunne Condooms 

Manix kopen op Plein

Voor een van de dunste condooms op de markt koop je Manix. Manix heeft verschillende soorten en maten condooms voor iedereen. van extra grote tot latexvrije condooms, Manix heeft het! Bekijk het assortiment van Manix op Plein en bestel direct online. Altijd snel in huis en discreet verzonden!