Marcus Rohrer

Marcus Rohrer is goed voor meer energie en draagt bij aan een betere weerstand. Marcus Rohrer is 100% natuurlijk en dus geschikt voor veganisten en vegetariërs.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Marcus Rohrer Spirulina Biologisch
Marcus Rohrer Spirulina Biologisch
180 tabletten
0
Marcus Rohrer Chlorella Organic
Marcus Rohrer Chlorella Organic
90 tabletten
0
17% korting
2x Marcus Rohrer Chlorella Organic
2x Marcus Rohrer Chlorella Organic
90 tabletten
0
20% korting
Marcus Rohrer Spirulina Raw Powder
Marcus Rohrer Spirulina Raw Powder
150 gr
0
14% korting

Marcus Rohrer

Marcus Rohrer Spirulina is een voedingssupplement gemaakt van hoge kwaliteit Spirulina, getest en veilig. De Spirulina van Marcus Rohrer is een hoogwaardige, 100% natuurlijke Spirulina. Het is getest, gecertificeerd en natuurlijk veilig in gebruik. Spirulina van Marcus Rohrer is goed voor meer energie en een betere weerstand. Spirulina van Marcus Rohrer bevat vitamines, mineralen, sporenelementen, chlorofyl en enzymen en is een uitstekende bron van vitamine A, K, B12, ijzer, mangaan en chroom. Ten slotte is Marcus Rohrer Spirulina geschikt voor alle leeftijden, koosjer, Halal en geschikt voor veganisten en vegetariërs. 

let op!

Dit is een voedingssupplement. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding of gezonde levensstijl. Lees voor gebruik van het voedingssupplement de gebruiksaanwijzing of de informatie op het etiket. Hier staat informatie met betrekking tot doseringen, bijwerkingen en waarschuwingen.

Marcus Rohrer kopen op Plein

Marcus Rohrer koop je op Plein. De Spirulina van Marcus Rohrer is goed voor meer energie en draagt bij aan een betere weerstand. Bekijk het assortiment van Marcus Rohrer op Plein. Altijd snel in huis!