Marinoë * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Ontdek samen met Marinoë de liefde voor zeewier. Door de originele en smakelijke recepten maak je op een eenvoudige manier kennis met de vele voordelen van zeewier. Van de allerhoogste kwaliteit en zeer smakelijk.
Lees meer

Marinoë

Het verhaal van Marinoë begint bij Patrick en Marie-Dominique, twee liefhebbers van zeevruchten. De twee droomde ervan algen te kweken om onderwaterbossen te maken, aquatische flora en fauna te behouden en de zee te zien als een tuin waarin algen ieders dagelijkse voeding verrijken.

Marinoë producten

Ontdek Marinoë-producten, een fantastisch assortiment verse en droge zeewieren om al je gerechten te verfraaien en je kookkunsten een vleugje waanzin te geven! Tartaren, spreads, zeewierpasta, zeevruchtenkruiden en niet te vergeten de fantastische Taramalg, een 100% plantaardige en 100% heerlijke tarama.

Bij Marinoë luisteren ze naar de zee om je gezond en lekker eten aan te bieden. De zee heeft Marinoë verrukt door ons zeewier aan te bieden, ervaring en knowhow hebben de rest gedaan. Bij Marinoë behandelen ze de algen en ontwikkelen ze recepten met het grootste respect voor het materiaal om al deze voordelen te behouden.

Algen zijn voedingsmiddelen die van nature rijk zijn aan mineralen, vitamines en eiwitten. Ze zijn de sleutel tot een gezond, respectvol en gevarieerd voedingspatroon van morgen.
Eet zeewier! Marinoë maakt je leven gemakkelijker.

Kwaliteitseisen

Om de beste kwaliteit van algen te garanderen respecteert Marinoë de Europese biologische specificaties en promoten zij algen met respectvolle verwerkingstechnieken. De algen worden geoogst in zorgvuldig geselecteerde natuurgebieden en de processen voldoen aan de eisen van het Ecocert-label. Alle ingrediënten zijn natuurlijk afkomstig uit de biologische landbouw.

Marinoë kopen op Plein

Op Plein vind je de zeewier producten van Marinoë. Van de allerhoogste kwaliteit en geproduceerd met liefde. Ontdek nu het complete assortiment van Marinoë en bestel voordelig, veilig en vertrouwd bij Plein. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs