Martin Sellier

Martin Sellier heeft een uitgebreid assortiment aan hondenriemen en halsbanden verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Vind jouw favoriet voor je huisdier online bij Plein.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Martin Sellier

Martin Sellier is de ontwerper van stijlvolle, moderne en zeer mooi vormgegeven katten- en hondenhalsbanden. Het assortiment bestaat uit uitlaatriemen, lijnen en halsbanden. Deze producten zijn allen in verschillende maten, kleuren en groottes verkrijgbaar. De halsbanden zijn van een hoge kwaliteit, gemakkelijk om te doen en zitten comfortabel. Bij elke hondenhalsband is een bijpassende riem verkrijgbaar.

Martin Sellier katten- en hondenhalsband kopen

Martin Sellier halsbanden koop je gemakkelijk en voordelig online bij Plein. Wij bieden een ruime collectie waardoor er altijd een halsband bij zit die past bij jouw hond, kat en smaak. Uiteraard wordt je bestelling altijd snel verzonden. Heb je vragen over de katten- en hondenhalsbanden van Martin Sellier? Onze huisdierspecialisten staan voor je klaar met een advies op maat. Je kunt ons bereiken via 088 8000 200 en klantenservice@plein.nl.

|