Matrix

De haarproducten van Matrix kenmerken zich door hun eenvoud, effectiviteit en toegankelijkheid, zowel in gebruik als qua prijs. Innovatie, duurzaamheid en resultaat staan voorop.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Matrix Biolage Keratindose Shampoo
Matrix Biolage Keratindose Shampoo
400 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
14,00
Bekijk product: Matrix Biolage Keratindose Shampoo
Matrix Biolage Keratindose Shampoo
Matrix Biolage Keratindose Shampoo
250 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
34% korting
15,00 (adviesprijs) 9,95
Bekijk product: Matrix Biolage Keratindose Shampoo

Matrix haarproducten

Matrix is in 1980 opgericht door Arnie Miller, een Amerikaanse kapper met een droom: een merk creëren voor en door kappers met topproducten, inspirerende educatie en professionele salon-ondersteuning. Inmiddels zijn Matrix haarproducten beschikbaar in meer dan 250.000 salons verdeeld over 57 landen wereldwijd. En wereldwijd werkt Matrix samen met internationaal bekende haarstylisten. Zij reizen als ambassadeurs de wereld rond om hun kennis, ervaring, creativiteit, ideeën en technieken te delen en andere kappers te inspireren.

Matrix shampoo Biolage

Ervaar de unieke verzorging van Matrix Biolage. Een complete lijn van natuurlijke producten die een oplossing bieden voor praktisch elk haartype en elke haarbehoefte. De haarproducten zijn gemakkelijk in gebruik en zorgen altijd voor het gewenste resultaat. Het zijn producten die heerlijke en milde texturen combineren met frisse geuren die telkens weer een wellnessbeleving geven.

Matrix haarproducten kopen op Plein

Op Plein vind je de haarverzorgingsproducten van Matrix. De Matrix shampoo's reiningen en verzorgen het haar waardoor je lokken soepel en zacht worden. Ontdek nu jouw favoriete haarproduct van Matrix en bestel voordelig en vertrouwd bij Plein. Altijd snel in huis!