Maxi Absorbent

De kattenbakvulling van Maxi Absorbent is samengesteld uit natuurlijke minerale korrels. De minerale korrels maken de kattenbakvulling van Maxi Abosrbent lichtgewicht en zeer absorberend.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Maxi Absorbent 25 LTR
Maxi Absorbent 25 LTR
25 liter
(3)
Morgen in huis
9,40
Bekijk product: Maxi Absorbent 25 LTR

Maxi Absorbent

De kattenbakvulling van Maxi Absorbent is samengesteld uit natuurlijke minerale korrels. Deze minerale korrels maken de kattenbakvulling van Maxi Absorbent lichtgewicht en goed absorberend. De 25 liter verpakking Maxi Absorbent is verkrijgbaar op Plein. 

Gebruiksaanwijzing

Zorg ervoor dat je de kattenbak vult met een laag van 7 cm aan Maxi Abosrbent kattenbakvulling. Check dagelijks de kattenbak voor uitwerpselen om deze vervolgens te verwijderen Schud daarna de kattenbak korrels zodat alles weer verdeeld is. Voor de beste hygiëne verschoon je de kattenbak twee maal per week. Ten slotte voorkom je verstoppingen door Maxi Absorbent niet door het toilet te spoelen. 

Let op!

Het verschonen van de kattenbak met de kattenbakvulling van Maxi Absorbent heeft een risico op toxoplasmose. Het is daarom belangrijk dat zwangere vrouwen of mensen met een minder goed werkend immuunsysteem de kattenbak niet verschonen. 

Maxi Absorbent kopen op Plein

De lichtgewicht kattenbakvulling van Maxi Absorbent bestaat uit natuurlijke minerale korrels. De minerale korrels zorgen voor een goed absorberende kattenbakvulling van Maxi Absorbent. De kattenbakvulling van Maxi Absorbent koop je op Plein. Altijd snel in huis!