Maxim

Maxim Sports Nutrition is in Scandinavië en Nederland een van de grootste spelers op het gebied van sportvoeding. Maxim heeft deze positie onder andere te danken aan de strenge Noorse wetgeving ten aanzien van voeding en gezondheid.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Maxim Protein Bar Hunky Peanut
Maxim Protein Bar Hunky Peanut
55 gr
0
Morgen in huis
Maxim Protein Bar Freaky Caramel
Maxim Protein Bar Freaky Caramel
55 gr
0
6x Maxim Protein Bar Freaky Caramel
6x Maxim Protein Bar Freaky Caramel
55 gr
0
6x Maxim Protein Bar Hunky Peanut
6x Maxim Protein Bar Hunky Peanut
55 gr
0

Maxim Sports Nutrition

Maxim Sports Nutrition is in Scandinavië en Nederland een van de grootste spelers op het gebied van sportvoeding. Maxim heeft deze positie onder andere te danken aan de strenge Noorse wetgeving ten aanzien van voeding en gezondheid. De levensstijl van de Noren is al eeuwenlang gericht op kracht en vitaliteit. De bewustwording m.b.t. gezonde voeding en sport is diep geworteld in de Noorse levensstijl. Noorse levensmiddelenbedrijven worden ieder jaar weer geïnspireerd om maximaal in te zetten op het gebruik van gezonde en natuurlijke ingrediënten en om serieuze verbeteringen door te voeren op het gebied van duurzaamheid. Het hoofdkantoor van Maxim is gevestigd in Oslo en Maxim Nederland is heel trots om daar onderdeel van te zijn.

Maxim sportvoeding

Maxim is eigenlijk per toeval ontstaan nadat de oprichter, de Engelse wielrenner Steve Jennings, revalideerde van een ongeluk. Steve fietste met zijn racefiets tegen een openstaande deur van een volgauto en belandde met een aantal breuken in het ziekenhuis. Tijdens zijn revalidatieproces kreeg hij vanuit het ziekenhuis een koolhydratenmix toegediend, waar hij zich erg goed en energiek bij voelde. Na zijn herstel besloot Steve om deze unieke “energymix” commercieel te gaan maken voor het wielerpeloton.
Dit product was echter zo puur dat het in eerste instantie niet geschikt was voor commerciële doeleinden. Hij kwam in contact met een aantal wetenschappers en samen ontwikkelden zij een “superdrank”. Hiermee was het eerste Maxim product geboren en Steve noemde het Maxim Original.

Maxim sportvoeding kopen op Plein

Op Plein vind je de en gezonde sportvoeding van Maxim. Voor een gezonde en natuurlijke levenstijl. Ontdek nu jouw favoriete Maxim product en bestel direct veilig en vertrouwd online bij Plein. Altijd snel in huis!