Medical Pet Shirt

Het Medical Pet Shirt is een professioneel alternatief voor de kraag ter bescherming van wonden en bandages, maar is ook te dragen na een operatie zoals een sterilisatie of castratie. Ontdek de fijne pasvormen online bij Plein. Snel in huis
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Medical Pet Shirt Konijn Groen
Medical Pet Shirt Konijn Groen
(0)
Morgen in huis
16,95
Bekijk product: Medical Pet Shirt Konijn Groen

Medical Pet Shirt

Het Medical Pet Shirt is een professioneel alternatief voor de kraag ter bescherming van wonden en bandages. Ook kan het Medical Pet Shirt door je huisdier worden gedragen na een operatie zoals een sterilisatie of castratie. Het ontwerp is gebaseerd op de vorm en anatomie van je hond of kat waardoor het een goede en comfortabele pasvorm heeft.

Makkelijk, comfortabel en hygiënisch

De Medical Pet Shirts zijn gemaakt van ademende stretch stof, katoen en lycra. Dit geeft je huisdier maximale bewegingsvrijheid. Dankzij de met drukknopen afsluitbare achterzijde kan het snel en gemakkelijk worden aan- en uitgetrokken en geopend voor het uitlaten. Het Medical Pet Shirt is comfortabel en hygiënisch, het shirt kan namelijk op 30 graden Celsius worden gewassen. Er is controle op wondvocht en sommige Medical Pet Shirts kunnen worden voorzien van een maandverbandje of inlegkruisje. Medical Pet Shirts zijn er voor honden, katten en konijnen in verschillende maten.

Medical Pet Shirt online kopen

Waar is een Medical Pet Shirt te koop? Een Medical Pet Shirt voor je hond, kat of konijn koop je gemakkelijk en voordelig online bij Plein. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over de producten van Medical Pet Shirt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder bij de juiste keuze voor jouw huisdier.