Megableu

Megableu is een van origine Frans bedrijf dat tegenwoordig over de hele wereld haar producten verkoopt. De gezelschapsspelletjes zorgen voor urenlang speelplezier met het hele gezin.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Megableu Raketrace
Megableu Raketrace
(0)
Morgen in huis
44% korting
12,99 (adviesprijs) 7,26
Bekijk product: Megableu Raketrace
Megableu Reisspel 5 Seconden
Megableu Reisspel 5 Seconden
(0)
Tijdelijk uitverkocht
14% korting
14,99 (adviesprijs) 12,95
Bekijk product: Megableu Reisspel 5 Seconden
Megableu Reisspel Geen Ja Geen Nee
Megableu Reisspel Geen Ja Geen Nee
(0)
Tijdelijk uitverkocht
13% korting
14,99 (adviesprijs) 12,99
Bekijk product: Megableu Reisspel Geen Ja Geen Nee

Megableu

Megableu, opgericht in 1994, is een onafhankelijke uitgever van kinderspellen. Sinds de oprichting heeft Megableu een sterke marktpositie opgebouwd op de Franse markt en sinds 2010 is het bedrijf begonnen met het opbouwen van zijn internationale expansie.

Megableu Kneedfeest

Kneedfeest is een creatief behendigheids- en raadspel van Megableu waarin twee teams het tegen elkaar opnemen en zo snel mogelijk het geboetseerde woord proberen te raden. De boetseerders trekken een kaart en boetseren tegelijkertijd. Het team dat het woord als eerste raadt, mag met de stempel een stukje klei van het andere team stelen. Je team wint wanneer je tegenspelers geen klei meer hebben. Ideaal om in grotere groepen als partygame te spelen!

Megableu Reisspel Geen Ja Geen Nee

Je moet proberen om de tegenspeler JA of NEE te laten zeggen en voorkomen om zelf JA of NEE te zeggen wanneer het jouw beurt is om te spelen. Trek een kaart en stel de vragen één voor één aan jouw tegenstander. Als hij of zij antwoordt met “Ja” of “Nee” mag de speler die het eerst op de bel slaat zijn/haar pion één veld vooruit verplaatsen.

Megableu kopen op Plein

Op zoek naar Megableu Reisspel Geen Ja Geen Nee en Megableu Kneedfeest? Bij Plein vind je altijd de beste Megablue acties en de hoogste korting op jouw favoriete Megablue producten. Ontdek nu het complete assortiment en bestel Megablue voordelig, veilig en vertrouwd bij Plein. Wij bezorgen je bestelling dan snel bij je thuis.