Melissa & Doug * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Melissa & Doug maken speelgoed en andere producten die talloze manieren van spelen bieden. Ze geloven dat het beste speelgoed vaak eenvoudige concepten zijn die kinderen inspireren om hun eigen wending te bedenken.
Lees meer

Melissa & Doug

De missie van Melissa & Doug is om een platform te bieden om de verbeeldingskracht en het gevoel van verwondering bij alle kinderen aan te wakkeren, zodat ze zichzelf, hun passies en hun doelen kunnen ontdekken. Melissa & Doug maken speelgoed en andere producten die talloze manieren van spelen bieden. Ze geloven dat het beste speelgoed vaak eenvoudige concepten zijn die kinderen inspireren om hun eigen wending te bedenken. Met al het speelgoed en de producten die ze creëren hopen ze vrij spel, creativiteit, verbeelding, ontdekking en leren aan te moedigen. 

Melissa & Doug Educatief Speelgoed Leerklok Vormen Hout

Op deze klok kun je de tijd aflezen in uren maar ook in minuten. Ieder uur wordt aangegeven met een verschillend gevormd geometrisch blok met bijhorend uur getal. De kleurenwaaier in de cirkel onder de wijzers geeft ook nog aan welke kleur blok er tegenover het kleurvlak geplaatst moet worden. Tevens is deze klok een prima oefening om de diverse geometrische vormen te leren kennen. Kinderen kunnen spelen met de Leerklok Vormen Hout en ondertussen leren ze klokkijken. Er zitten twaalf gekleurde blokjes bij waar de uren in nummers opstaan en de minuten- en urenwijzer kunnen draaien.

Melissa & Doug Houten Voertuigen Speelgoed Knopjespuzzel

Race met het voertuig van jouw keuze met deze gekleurde houten knopjespuzzel. De opvallende kleuren houden de aandacht vast en de afbeeldingen onder de stukken helpen samen met de eenvoudig vast te pakken knopjes om de puzzel af te maken. De knopjespuzzel bestaat uit acht houten afbeeldingen van voertuigen, die makkelijk vast te pakken zijn door de plastic knopjes. De puzzel heeft een stevige houten constructie en bevordert de hand-oogcoördinatie, de fijne motoriek en probleemoplossing.

Melissa & Doug kopen op Plein

Op zoek naar Melissa & Doug Educatief Speelgoed Leerklok Vormen Hout en Melissa & Doug Houten Voertuigen Speelgoed Knopjespuzzel? Bij Plein vind je altijd de beste Melissa & Doug acties en de hoogste korting op jouw favoriete Melissa & Doug speelgoed en andere producten. Ontdek nu het complete assortiment en bestel Melissa & Doug voordelig, veilig en vertrouwd bij Plein. Wij bezorgen je bestelling dan snel bij je thuis.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs