Menostril

Menostril bij overgangsverschijnselen

De overgang is ingrijpend. Je staat er niet bij stil, maar opeens zit je er middenin. Bekende overgangsverschijnselen zijn opvliegers, nachtelijk transpireren, slaapproblemen en prikkelbare momenten. Gelukkig kun je deze ergernissen verminderen met Menostril, 100% natuurlijk. 

Hoe vervelend de overgang ook kan zijn, weet dat het een tijdelijke fase is. Je zal het doorstaan. Menostril is een voedingssupplement met Soja en Rode Klaver. Dankzij deze twee isoflavonen vermindert Menostril op natuurlijke wijze overgangsverschijnselen zoals opvliegers, nachtelijk transpireren, slapeloosheid en stemmingswisselingen. 

Overgang en de huid

Tijdens de overgang kan de huid dunner en droger worden. Met behulp van de isoflavonen in Menostril blijft de huid elastisch en stevig. Ook helpt Menostril bij het behoud van gezonde cellen van de huid. Valeriaan in Menostril heeft een rustgevende en zenuwversterkende invloed en bevordert daarmee de gemoedstoestand en nachtrust. Slechts één tablet per dag is voldoende om de rust en de balans tijdens de overgang in het lichaam te behouden. 

Menostril online kopen

Menostril online bestellen? Bij Plein vind je het complete Menostril assortiment. Gemakkelijk en veilig besteld en bovendien snel geleverd. Door de snelle werking van Menostril bvoel je je beter tijdens de overgang. Heb je vragen over Menostril? Neem contact op met onze gediplomeerde drogist Marjolein via drogist@plein.nl. Zij helpt je graag verder met een advies op maat.

|