Metamucil

Metamucil helpt bij chronische of steeds terugkerende obstipatie. De fijne vezel van Metamucil is met water gemakkelijk weg te drinken. Geniet van de heerlijke suikervrije orange smaak.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Metamucil Orange
Metamucil Orange
30 sachets
Tijdelijk uitverkocht

Metamucil

Metamucil is een middel dat helpt bij chronische of steeds terugkerende obstipatie. De 100% natuurlijke vezels in Metamucil bestaan zowel uit oplosbare als niet oplosbare vezels. Deze vezels hebben het vermogen om water vast te houden. Na inname vermengen de vezels zich met de darminhoud en door het opnemen van water zorgen ze voor een acht, niet irriterende vulling van de darm. Dit stimuleert de werking van de darm en bevordert daarmee de stoelgang. 

Metamucil is de fijnste vezel die na toevoeging van een glas water een drank is die gemakkelijk te drinken is. Metamucil is verkrijgbaar in een heerlijke suikervrije orange smaak. 

Let op!

Dit is een geneesmiddel. Er geldt een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product. Wij verkopen geen geneesmiddelen aan personen onder de 16 jaar.

Metamucil kopen op Plein

Koop de fijnste vezel van Metamucil op Plein. Metamucil is een middel dat helpt bij chronische of steeds terugkerende obstipatie. Bekijk Metamucil op Plein. Altijd snel in huis!