Microlax

Microlax klysma’s bieden verlichting bij moeilijke stoelgang, obstipatie of bij moeite met het ophouden van ontlasting. Microlax werkt binnen 5 tot 20 minuten en is gemakkelijk en hygiënisch in gebruik.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Microlax Klysma
Microlax Klysma
4 stuks van 5ml
Morgen in huis
7,19
Bekijk product: Microlax Klysma
Microlax Microklysma
Microlax Microklysma
50 stuks
Morgen in huis
70,94
Bekijk product: Microlax Microklysma

Microlax

Bijna iedereen heeft het wel eens meegemaakt: obstipatie (verstopping). In totaal heeft 19.2% van de Europese bevolking hier wel eens last van. Het is helemaal vervelend als dit gebeurt tijdens de vakantie. Vaak wordt reisobstipatie veroorzaakt door vreemde toiletten of een ander eetpatroon. De bijbehorende buikpijn, het opgeblazen gevoel en de winderigheid zijn vervelend en kunnen het vakantieplezier verstoren. Gelukkig is hier iets aan te doen! Microlax is een laxeermiddel in minitube dat snel hulp bij obstipatie biedt. De gel-achtige inhoud van de minitube werkt ‘lokaal’ in de endeldarm zonder de rest van het spijsverteringskanaal (maag, darmen) te belasten. Microlax biedt verlichting binnen 5 tot 20 minuten.

Reisobstipatie

Te weinig drinken bij hoge temperaturen, last van tijdsverschil, een andere dagindeling en niet te vergeten de kennismaking met een andere keuken, al deze redenen kunnen de oorzaak van reisobstipatie zijn. Een andere herkenbare factor voor veel mensen is het ‘vieze toilet’, de hygiënische omstandigheden tijdens de reis zorgen voor onderdrukking van de stoelgang: je ‘kunt’ spontaan niet meer poepen.

De planbare werking van Microlax biedt een bijzonder voordeel. De gebruikers kunnen zo hun toiletbezoek plannen en zichzelf daarmee gericht en op het gewenste moment verlichting geven, bijvoorbeeld na het opstaan in de hotelkamer als er een toilet in de buurt is. Meestal is een enkele toediening voldoende om de darmactiviteit weer gecontroleerd op gang te brengen. Reizigers kunnen snel weer ongedwongen genieten van hun vakantie.

Hygiënisch in gebruik 

De inhoud van de Microlax mini-tube wordt via het rectum in de endeldarm toegediend en werkt in samenspel met het lichaam. De hals van de mini-tube is dunner dan een zetpil en is gemakkelijk in te brengen.

De gel-achtige inhoud van de mini-tube met een combinatie van de werkzame bestanddelen natriumcitraat, dodecyl (sulfoacetaat) en sorbitol bevat slechts 5 ml (inhoud van een halve theelepel). Na toediening wordt de hard geworden ontlasting in de endeldarm weer zacht, en volgt snel de bevrijdende stoelgang.

Bevat 9 mg natriumlaurylsulfoacetaat en 625 mg sorbitol per ml. Hulpstoffen: natriumcitraat, sorbinezuur, glycerol en gedestilleerd water. Microlax is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Microlax kopen op Plein.nl

Microlax een uitstekend middel tegen een moeilijke spoelgang. Microlax koop je voordelig online op Plein.nl. Bestel vandaag Microlax en wij zorgen ervoor dat je je producten zo snel mogelijk thuis ontvangt.