7,50 korting op je volgende bestelling? Koop nu voor 75,- en je krijgt een Plein cadeaubon t.w.v 7,50. Klik voor meer informatie

Milbemax

Milbemax is een gemakkelijk toe te dienen ontwormingskuur voor honden en katten. In de vorm van een kauwtablet is dit een doeltreffende en smakelijke manier om je hond of kat van wormen te ontdoen.Bestel nu voordelig bij Plein.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 9 van 9

Milbemax

Milbemax is een gemakkelijk toe te dienen ontwormingskuur voor honden en katten. In de vorm van een kauwtablet is dit een doeltreffende en smakelijke manier om je hond of kat van wormen te ontdoen.  Bestel nu voordelig bij Plein.

Je hond of kat kan op vele verschillende manieren wormen oplopen. Een worm infectie is niet meteen zichtbaar, maar het niet behandelen ervan kan leiden tot vervelende problemen. Enkele problemen zijn braken, achterblijvende groei en een doffe vacht. Ook is het gevaarlijk voor de mens, de wormen kunnen overslaan op mensen, vooral op kleine kinderen die aan het spelen zijn met de hond of kat. Het is dus uitermate belangrijk om je hond of kat hiervoor te beschermen. Milbemax kan gebruikt worden ter preventie, controle of behandeling van verschillende soorten wormen.

Milbemax ontworming

Milbemax biedt een uitkomst bij worminfecties. Milbemax Kauwtabletten zijn ontwikkeld vanuit de gedachte dat ontwormen geen lastige handeling, maar een traktatie zou moeten zijn. Deze tabletten zijn oraal in te nemen en zijn dan ook goed van smaak. De tabletten zijn zacht en hebben een kipsmaak zodat de katten en honden dit aanschouwen als een traktatie. De meeste honden en katten vinden het erg aantrekkelijk en nemen het dan ook zonder moeite in. Een kauwtablet is zo smakelijk dat je de tablet niet in het voer hoeft te doen: 94% van de honden en katten eet de tablet direct uit de hand op.

Milbemax kat

Een kat is vaak de deur uit, buiten het huis is de kans groot dat je kat wormen oploopt. Katten kunnen de wormen oplopen doordat zij aan het jagen zijn op met name knaagdieren. Maar dat is niet de enige manier om de wormen op te lopen, het kan namelijk ook als je kat in huis zit. Door de kattenbak kan een kat namelijk ook wormen oplopen. Er zijn dus vele manieren om deze wormen op te lopen, het is dus van groot belang om je kat eens in de zoveel tijd te ontwormen.

Milbemax hond

Een hond is erg speels en nieuwsgierig, hierdoor zal je hond op veel onbekende plekken snuffelen. Een hond kan bijvoorbeeld wormen oplopen tijdens een wandeling in het bos, in het park en in je eigen tuin. Het is zelfs mogelijk dat een hond besmet raakt met wormen via voedsel. Vooral pups zijn hier gevoelig voor. De kans is dus erg groot dat je hond in aanraking komt met wormen. Het is erg belangrijk dat je hond/pup één keer per seizoen een Milbemax kuur krijgt voor de veiligheid van je hond of pup.

Milbemax online kopen

Milbemax koop je gemakkelijk en voordelig online bij Plein. Milbemax is bij Plein altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over de producten van Milbemax? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

|