Minor Figures

Minor Figures is een merk dat zich richt op het produceren van hoogwaardige, plantaardige producten voor koffieliefhebbers. Het merk biedt een breed scala aan producten, waaronder haver- en amandelmelk, koffiebonen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Minor Figures Barista Havermelk Biologisch
Duurzame keuze
Minor Figures Barista Havermelk Biologisch
1 liter
(0)
Tijdelijk uitverkocht
4,06
Bekijk product: Minor Figures Barista Havermelk Biologisch
3x Minor Figures Barista Havermelk Biologisch
Multipack
3x
3x Minor Figures Barista Havermelk Biologisch
1 liter
(0)
Tijdelijk uitverkocht
12,06
Bekijk product: 3x Minor Figures Barista Havermelk Biologisch

Minor Figures

Minor Figures is een merk dat zich richt op het produceren van hoogwaardige, plantaardige producten voor koffieliefhebbers. Het merk biedt een breed scala aan producten, waaronder haver- en amandelmelk, koffiebonen, kant-en-klare koffiedranken en accessoires zoals melkopschuimers. Een van de belangrijkste voordelen van Minor Figures is dat alle producten veganistisch zijn en vrij zijn van zuivel, soja en gluten. Dit maakt het merk een uitstekende keuze voor mensen met speciale dieetwensen of allergieën. Daarnaast is Minor Figures toegewijd aan het gebruik van duurzame en ethische productiemethoden. Het merk werkt samen met boeren die zich inzetten voor milieuvriendelijke landbouwpraktijken en gebruikt alleen biologische ingrediënten. De koffiebonen van Minor Figures zijn afkomstig van enkele van de beste koffieproducerende regio's ter wereld en worden zorgvuldig geselecteerd en gebrand om een ​​uitzonderlijke smaak en aroma te garanderen. De kant-en-klare koffiedranken van Minor Figures zijn perfect voor mensen die onderweg zijn of geen tijd hebben om koffie te zetten. Deze dranken zijn gemaakt met hoogwaardige ingrediënten en zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, waaronder latte, cappuccino en flat white. Kortom, Minor Figures is een merk dat zich richt op het produceren van hoogwaardige, plantaardige producten voor koffieliefhebbers. Het merk biedt een breed scala aan producten die veganistisch zijn, vrij van zuivel, soja en gluten, duurzaam en ethisch geproduceerd zijn en afkomstig zijn van enkele van de beste koffieproducerende regio's ter wereld.

Minor Figures kopen op Plein

Op zoek naar de producten van Minor Figures? Bij Plein vind je altijd de beste Minor Figures acties en de hoogste korting op jouw favoriete producten. Ontdek nu het complete assortiment en bestel Minor Figures voordelig, veilig en vertrouwd bij Plein. Wij bezorgen je bestelling dan snel bij je thuis.