Miu Miu

Miu Miu is een modemerk wat luxe en uitdagendheid uitstraalt. De parfums van Miu Miu zijn een mix van vrouwelijkheid & stijlvol en verleiding & elegantie.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Miu Miu Miu Miu Twist Eau de Parfum Spray
Miu Miu Miu Miu Twist Eau de Parfum Spray
100 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
26% korting
88,00 (adviesprijs) 64,99
Bekijk product: Miu Miu Miu Miu Twist Eau de Parfum Spray

Miu Miu parfum

Miu Miu is een Italiaans modemerk dat in 1993 opgericht is door Miuccia Prada en is net als het tradiotionele familiebedrijf Prada gevestigd in Milaan. Miuccia Prada is de kleindochter van de grote oprichter en mode-ontwerper Mario Prada. Miuccia is niet alleen de kleindochter maar ook zelf mode-ontwerper, ondernemer, mede-eigenaar en voorzitter van de Prada Group. Prada werd in 1913 in Milaan opgericht door Mario en Martino Prada en werd al snel de hofleverancier van lederwarenfabrikant in 1919.

Miu Miu geuren

Miu Miu werd oorspronkelijk geïntroduceerd door Prada als iets goedkopere lijn voor jonge vrouwen. Het merknaam is afgeleid van de voornaam van Miuccia Prada die in 2015 ook de wereld haar parfums liet zien. Het parfum vormt een aanvulling op de stijl van het merk.

Miu Miu parfum onthult de originele creativiteit van de geest van het merk te vangen in een natuurlijke en tijdloze stijl. De heerlijke geuren verrassen met verschillende contrasten die vooral jonge vrouwen aanspreken. De parfums inspireren en verwennen vrouwen van alle leeftijden met hun frisse en bloemige charme.

Miu Miu parfum kopen op Plein

De parfums van Miu Miu koop je op Plein. De producten van Miu Miu stralen elegantie uit en zijn vooral gericht op jonge vrouwen. Ontdek nu jouw favoriete Miu Miu parfum en bestel veilig en vertrouwd bij Plein. Altijd snel in huis!