Verzorg je gevoelige huid met de verzorgingsproducten van Mixa. De hypo-allergene producten hebben een optimale tolerantie en bevatten uitsluitend ingrediënten die zacht zijn voor zelfs de meest kwetsbare huid.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Handcrème Allantoine
Handcrème Allantoine
100 ml
(0)
Direct leverbaar
5,49
Bekijk product: Handcrème Allantoine

Mixa

Mixa is gespecialiseerd in verzorgingsproducten speciaal voor de gevoelige huid. Het bedrijf ontstond bijna 100 jaar geleden, in 1924 om precies te zijn, in farmaceutische kringen. Het Franse merk werkt samen met vooraanstaande doktoren en dermatologen en de producten voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsnormen.

De hypo-allergene verzorgingsproducten hebben een optimale tolerantie en bevatten uitsluitend ingrediënten die zacht zijn voor zelfs de meest kwetsbare huid. Vrij van conservatoren, parfum en parabenen. Mixa verzorgingsproducten irriteren de huid niet en zijn veilig in gebruik.

Mixa handcrème

Last van droge handen? Maak kennis met de herstellende handcrème van Mixa. Een niet vette verzorging die snel intrekt en je handen weer soepel en zacht maakt.

Mixa kopen op Plein

Op Plein vind je de verzorgende handcrème van Mixa. Ideaal voor droge en gevoelige handen die wel wat extra's kunnen gebruiken. Bestel Mixa nu online bij Plein. Altijd snel in huis.