Mondial

Ultieme verzorging met de producten voor het scheren van Mondial. Mondial scheerproducten staan voor 'Italiaanse klasse'. Van de allerhoogste kwaliteit en gemaakt met een passie voor scheren. Ontdek het Mondial assortiment nu bij Plein.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Mondial Scheercreme Bowl Tabacco Verde
Mondial Scheercreme Bowl Tabacco Verde
75 gram
(0)
Direct leverbaar
11,30
Bekijk product: Mondial Scheercreme Bowl Tabacco Verde
Mondial Scheerkwast Basic Graudashaar
Mondial Scheerkwast Basic Graudashaar
(0)
Direct leverbaar
29,95
Bekijk product: Mondial Scheerkwast Basic Graudashaar

Mondial

Mondial scheerproducten staan voor ‘Italiaanse klasse’. Mondial is in 1908 ontstaan in het Italiaanse Florence, uit een grote passie voor het scheren. Terug in die tijd was het scheren een ritueel waarbij de verschillen in het klasseniveau onder de bevolking nog duidelijk tot uiting kwam. De hogere klasse waren zeer geinteresseerd in deze fijne en mooie materialen van de Mondial scheerproducten. Dit hoge kwaliteitsniveau wordt gegarandeerd door gebruik van de beste grondstoffen samen met een jarenlange traditie waarbij moderne technologie wordt toegepast. Passie blijft de drijfveer achter dit bedrijf.

Leuk weetje: Tijdens de jaren zeventig en tachtig werd Mondial zelfs de officiële leverancier voor het Italiaanse leger! Duizenden jongeren ontdekten de product kwaliteit van dit Toscaanse bedrijf gevestigd in Florence.

Mondial scheerproducten

Mondial heeft een breed assortiment met scheerproducten bestaande uit onder meer scheerzepen en -crèmes. De producten zijn geproduceerd volgens authentiek recept met uitsluitend ingrediënten van plantaardige oorsprong. De scheerproducten zijn vrij van parabenen, conserveringsmiddelen en kleurstoffen. De missie van Mondial is ervoor te zorgen dat je jouw scheerbehandeling ervaart als een verwenmoment voor jezelf.

Mondial kopen op Plein.nl

Mondial online bestellen? Dat kan eenvoudig en veilig bij Plein. Wij bieden het complete assortiment Mondial scheerproducten. Van Mondial kwasten, aftershave, scheercrème en geuren tot aan douchegel. Bovendien heb je de producten snel in huis zodat je, mits voorradig, de volgende dag al kunt genieten van de heerlijke producten van Mondial. Bestel jouw Mondial favorieten nu online op Plein.nl.