Moroccanoil

Moroccanoil bevat een unieke formule op basis van arganolie. De haarverzorgingslijn voedt en versterkt beschadigd haar en laat het glanzen. Naast de haarproducten heeft Moroccanoil een luxueuze verzorgingslijn.
Lees meer

Moroccanoil

Moroccanoil is ontstaan doordat Carmen Tal, één van de medeoprichters, een verkeerde haarkleuringsbeurt onderging. Haar haren waren droog en breekbaar. Op één van haar vele reizen ervaarde Carmen de kracht van argan olie en hoe deze wonderolie haar haar transformeerde van breekbaar en beschadigd naar glanzend, zacht en gezond haar. Carmen besloot om haar ervaringen te delen. Anno nu is Moroccanoil een vooraanstaand beauty merk met meerdere productlijnen die gericht zijn op het verbeteren van de conditie van jouw haren. Naast de haarverzorgingslijn heeft Moroccanoil lichaamsverzorgingsproducten ontwikkeld waarin argan olie de hoofdrol speelt.

Moroccanoil Body

Naast de haarverzorgingslijn met onder meer shampoo, serums en masker heeft Moroccanoil een luxueuze verzorgingslijn voor het lichaam ontwikkeld. Omdat argan olie namelijk ook een positief effect heeft op de huid. Moroccanoil Body verzorgingsproducten zijn verrijkt met argan olie rijk aan anti-oxidanten, mineralen en vitaminen om de huid te reiningen, hydrateren en voeden. Alle producten zijn geïnspireerd op het meditterrane zeegebied met voedende ingrediënten van topkwaliteit. Het assortiment van Moroccanoil Body bestaat onder meer uit moisturizers, oliën, handcrèmes en reinigingsgels.

Moroccanoil kopen op Plein

Op Plein vind je de luxueuze haarverzorgingsproducten en verzorgingslijn van Moroccanoil. Ontdek de rijke en voedende producten voor jouw haar en lichaam en laat je verleiden door Moroccanoil. Bestel jouw Moroccanoil favorieten nu voordelig bij Plein. Altijd snel in huis!