Multi-Oral

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Multi-Oral Bij mondklachten

Multi-Oral producten voorkomen en behandelen problemen in de mond. Ze bestaan uit natuurlijke ingrediënten en bevatten geen conserveringsmiddelen. De producten zijn door voor iedereen met mondproblemen maar ook uitermate geschikt voor mensen die regelmatig medicijnen gebruiken of chronisch ziek zijn, bij hen is vaak sprake van een verstoorde mondflora en een lage weerstand waardoor ze meer vatbaar zijn voor mondproblemen. De producten van Multi-Oral kunnen veelal naast de medicatie gebruikt worden.

Multi-Oral Spray bij droge mond
Een droge mond voelt niet alleen droog en plakkerig maar veroorzaakt ook weer andere klachten zoals; slechte adem, vorming van tandplak en irritaties in de mond. Multi-Oral Spray is een medisch hulpmiddel dat zeer effectief is bij een droge mond omdat het natuurlijke speeksel stimulerende ingrediënten en plantaardige extracten bevat die de mondflora optimaliseren en schadelijke bacteriën op een natuurlijke manier neutraliseren.

Multi-Oral RemiDent bij gevoelige tanden en bloedend tandvlees
Bloedend tandvlees en gevoelige tanden is een pijnlijk mondprobleem. Multi-Oral RemiDent is een medisch hulpmiddel dat effectief werkt bij gevoelige tanden, tanderosie (slijtage tandglazuur), bloedend, geïrriteerd en gezwollen tandvlees en tandvleesinfecties. Multi-Oral RemiDent is een geconcentreerde, natuurlijke gel die een onzichtbaar werkzaam laagje vormt over tanden en tandvlees. Hierdoor kunnen tandglazuur en tandvlees herstellen. Bovendien ondersteunt Multi-Oral RemiDent de natuurlijke genezing van beschadigd weefsel.

Multi-Oral Gel bij aften, ontstoken tandvlees en gevoelige plekjes in de mond
Vaak ontstaan deze klachten door het dragen van een beugel of kunstgebit, na een tandheelkundige behandeling, ontstoken tandvlees of bijten op de binnenkant van je lip of wang. Multi-Oral Gel is een medisch hulpmiddel die plantaardige extracten bevat die de mondflora optimaliseren en schadelijke bacteriën op een natuurlijke manier neutraliseren. Multi-Oral Gel verzacht en verlicht geïrriteerd tandvlees, pijnlijke plekken en aften. Bovendien ondersteunt Multi-Oral Gel de natuurlijke genezing van beschadigd weefsel.

Multi Oral online kopen

De natuurlijke producten van Multi-Oral zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit. Wil je Multi-Oral proberen? Koop de producten dan eenvoudig online bij tandartsplein. Voor 22:00 bestelt is de volgende dag al in huis. Als je voor meer dan 25 euro bestelt, is de bezorging zelfs gratis. Zo kun je eenvoudig, voordelig en snel genieten van de mondverzorging van Multi-Oral.

|