My Little Pony

Maak kennis met Twilight Sparkle, Pinky Pie, Applejack, Rainbow Dash, Rarity en Fluttershy. Samen beleven ze in Ponyville de leukste avonturen waarbij het motto 'vriendschap is betoverend' voorop staat.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

My Little Pony Beweegbare Deluxe Pony
My Little Pony Beweegbare Deluxe Pony
(0)
Morgen in huis
60% korting
29,99 (adviesprijs) 11,99
Bekijk product: My Little Pony Beweegbare Deluxe Pony
My Little Pony Guardians of Harmony Twilight Sparkle en Changeling
My Little Pony Guardians of Harmony Twilight Sparkle en Changeling
(0)
Morgen in huis
50% korting
29,99 (adviesprijs) 14,99
Bekijk product: My Little Pony Guardians of Harmony Twilight Sparkle en Changeling
My Little Pony Pinkie Pie Beats and Treats Magical Classroom
My Little Pony Pinkie Pie Beats and Treats Magical Classroom
(0)
Morgen in huis
33% korting
29,99 (adviesprijs) 19,99
Bekijk product: My Little Pony Pinkie Pie Beats and Treats Magical Classroom
My Little Pony Friendship Express Train
My Little Pony Friendship Express Train
(0)
Tijdelijk uitverkocht
49% korting
49,99 (adviesprijs) 25,35
Bekijk product: My Little Pony Friendship Express Train

My Little Pony

My Little Pony vertelt het verhaal van Twilight Sparkle, een student van Equestria's heerser, prinses Celestia. Omdat Twilight Sparkle zich alleen maar bezig houdt met boeken en lezen, wordt ze door prinses Celestia naar Ponyville gestuurd. Hier raakt ze bevriend met de andere pony's Pinky Pie, Applejack, Rainbow Dash, Rarity en Fluttershy. Samen beleven ze de leukste avonturen waarbij vriendschap altijd voorop. Het motto van My Little Pony is dan ook 'Vriendschap is betoverend'.

My Little Pony speelgoed

Beleef met My Little Pony de allerleukste avonturen! Het speelgoed van My Little Pony is betoverend leuk en zorgt gegarandeerd voor urenlang speelplezier. Welke pony is bij jouw kinderen favoriet? Kies uit Twilight Sparkle, Pinky Pie, Applejack, Rainbow Dash, Rarity en Fluttershy en laat de fantasie de vrije loop!

My Little Pony: de pony's

  • Twilight Sparkle is het hoofdpersonage en heeft een lichtpaarse vacht met indigo manen en een staart met roze en paarse highlights. Ze houdt van boeken en lezen en raakt al snel bevriend met de andere pony's in Ponyville.
  • Applejack is een aardpony met een oranje vacht en blonde manen en staart. Ze is heel betrouwbaar en werkt op de appelboomgaard.
  • Fluttershy is een pegasuspony met een geel-cremekleurige vacht en roze manen en staart. Ze is erg zorgzaam en ook een tikje verlegen. Ze houdt van dieren en werkt als dierenverzorger.
  • Pinky Pie is een aardpony met een roze vacht. Ze werkt als bakker, is altijd vrolijk en altijd in voor een feestje.
  • Rarity is de fashionista van de groep met haar witte vacht en prachtige paarse manen en staart. Ze is erg stijlvol en houdt van mode.
  • De stoere Rainbow Dash is een pegasus met een hemelblauwe vacht en een opvallende regenboog manen en staart. Ze is erg dapper, stoer en ondeugend.

My Little Pony kopen op Plein

Op Plein vind je de leuke speelfiguurtjes van My Little Pony. Ontdek jouw favoriet, Twilight Sparkle, Pinky Pie, Applejack, Rainbow Dash, Rarity of Fluttershy, en bestel My Little Pony speelgoed direct online bij Plein. Altijd snel in huis!