My Magic Mud

My Magic Mud is een merk met 100% natuurlijke en fluoridevrije producten. De hoogstaande kwalitatieve producten zorgen voor een detox van de mond en natuurlijk witte tanden binnen twee weken.
Lees meer
My Magic Mud logo

My Magic Mud

My magic mud is een merk die uit de Verenigde Staten komt. My Magic Mud is gecreeërd vanuit de visie op een natuurlijke gezondheid met kwalitatieve producten. De oprichters Jessica Arman ontwikkelde eerst instantie eem tandpasta voor de gevoelige tanden van haar dochter. Uiteindelijk is het merk uitgegroeid tot een groot succes.

My Magic Mud tandpasta

My Magic Mud Tandpasta bevat actieve koolstof van kokosnootschillen en bentonietklei. Deze actieve ingredienten zorgen voor een detox van de mond een een natuurlijk whitening van de tanden. My Magic Mud Activated Charcoal Tandpasta is één van de meest moderne ontwikkelingen in natuurlijke mondverzorging. Gemaakt met de beste ingrediënten heeft deze zachte tandpasta de kracht om je tanden en tandvlees prachtig te poetsen, te ontgiften en diep schoon te maken. My Magic Mud is in diverse smaken te verkrijgen en fluoridevrij.

My Magic Mud Tandpoeder

My Magic Mud Activated Charcoal Tandpoeder zorgt voor wittere tanden is een 100% natuurlijk mondverzorgingsproduct. Het zorgt ervoor dat de tanden optimaal worde gereinigdm geoplijst en ontgift. In tegenstelling tot de tandpasta bevat het tandpoeder geen smaak.