Nanolash

Droom jij van lange wimpers en volle wenkbrauwen? Voeg dan de unieke formule van Nanolash toe aan je schoonheidsritueel en geniet van sensationele wimpers en wenkbrauwen. Een klinisch geteste formule met snel zichtbaar resultaat!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Nanolash Wimperserum
Nanolash Wimperserum
3 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
40,50
Bekijk product: Nanolash Wimperserum
Nanolash Wenkbrauwserum
Nanolash Wenkbrauwserum
5 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
48,90
Bekijk product: Nanolash Wenkbrauwserum

Nanolash

Met dank aan moderne technologie en jarenlang klinisch en dermatologisch onderzoek heeft Nanolash een wimperserum en wenkbrauwserum op de markt gebracht. De formule is ontwikkeld in de meest geavanceerde laboratoria en bestaat uit volledig natuurlijke ingrediënten. De effectiviteit van Nanolash is bewezen door tientallen consumentenopinie en studies over de hele wereld. Tevens hebben onafhankelijke instituten en oogartsen testen uitgevoerd om de veiligheid en effectiviteit te garanderen. 

Wimperserum

De unieke formule van het Nanolash eyelash serum stimuleert de wimpergroei, tot 50% langere wimpers in 30 dagen. Het serum verlengt, verdikt en verdonkert de haartjes vanaf de wortel tot de uiteinden. Het serum conditioneert de huid rondom de ogen en is ook te gebruiken bij gevoelige ogen. Nanolash wimperserum zorgt voor langere, dikkere en sterkere wimpers en geeft snel zichtbaar resultaat.

Hoe breng je Nanolash wimperserum aan?
1. Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing.
2. Reinig en droog de oogleden en wimpers.
3. Breng eenmaal daags voor het slapen gaan een kleine hoeveelheid serum aan langs de wimperaanzet. Breng het serum van de binnenhoek van het oog naar de buitenhoek aan. 

Wenkbrauwserum

Het geavanceerde wenkbrauwserum van Nanolash is dé oplossing voor dunnere wenkbrauwen. Het serum creëert tot 50% dikkere wenkbrauwen na 4 weken. Met als resultaat een volle, gevulde wenkbrauw met sterke haren. Tevens voorkomt de formule verlies van wenkbrauwhaar, versterkt het de kleur en laat het de haartjes glanzen. De formule is niet vettig en bestaat uit voedende ingrediënten. 

Hoe breng je Nanolash wenkbrauwserum aan?
1. Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing.
2. Reinig en droog de wenkbrauwen.
3. Breng eenmaal daags voor het slapen gaan een kleine hoeveelheid serum aan op beide wenkbrauwen. 

Nanolash kopen op Plein

Voor de perfecte wimpers en wenkbrauwen koop je Nanolash op Plein. Bekijk het assortiment van Nanolash op Plein. Altijd snel in huis!