Naomi Campbell * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Naomi Campbell is een internationaal bekend merk dat zich richt op mode en schoonheidsproducten. Het merk Naomi Campbell staat bekend om zijn verfijnde en elegante geuren die een perfecte combinatie zijn van klassieke en moderne elementen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Naomi Campbell Cat Deluxe Eau de Toilette Spray
Naomi Campbell Cat Deluxe Eau de Toilette Spray
15 ml
1
Morgen in huis 34% korting
Naomi Campbell Naomi Campbell Eau de Toilette Spray
Naomi Campbell Naomi Campbell Eau de Toilette Spray
30 ml
Morgen in huis 34% korting
Naomi Campbell Private Eau de Toilette Spray
Naomi Campbell Private Eau de Toilette Spray
30 ml
Tijdelijk uitverkocht 44% korting

Naomi Campbell

Naomi Campbell is niet alleen een van de meest iconische modellen ter wereld, maar ze is ook een succesvolle ondernemer en heeft haar eigen parfumlijn ontwikkeld. Het merk Naomi Campbell staat bekend om zijn verfijnde en elegante geuren die een perfecte combinatie zijn van klassieke en moderne elementen. Hieronder lees je meer over het merk en de parfums van Naomi Campbell.

Naomi Campbell Parfum

De geuren van Naomi Campbell zijn vrouwelijk, verleidelijk en sensueel. De parfums zijn ontworpen om de persoonlijkheid van de drager te benadrukken en bieden een onweerstaanbare combinatie van bloemige en kruidige noten. De geuren zijn perfect voor zowel overdag als 's avonds en zijn geschikt voor elke gelegenheid. De parfums van Naomi Campbell zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en hebben een langdurige geur.

Naomi Campbell Parfum bestellen

Als je op zoek bent naar een unieke en stijlvolle geur, dan is het kopen van een Naomi Campbell parfum op Plein.nl een uitstekende keuze. Plein.nl biedt een assortiment Naomi Campbell parfums tegen aantrekkelijke prijzen.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs