Natterman

Wanneer je last hebt van hoesten is Natterman de oplossing. Voor vastzittende, droge en voor een kriebelhoest koop je de producten van Natterman online bij Plein. Altijd snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 11 van 11

Natterman

Wanneer je last hebt van hoesten is Natterman de oplossing. Met meer dan een eeuw ervaring hebben ze voor alle soorten hoest een oplossing weten te vinden. Daarnaast is Natterman ook nog gespecialiseerd in keelproblemen.

De soorten hoesten zijn:

  • Vastzittende hoest, hierbij heb je veel last van slijm. Dit is moeilijk op te hoesten en daar heeft Natterman producten voor ontwikkeld.
  • Droge hoest, hiervoor is geen duidelijke oorzaak en daarom kan het juist nog vervelender zijn want je hoest niets op. Wanneer dit je blijft irriteren is het handig om hiervoor een product te gebruiken.
  • Kriebelhoest, hierbij is ook geen slijm aanwezig maar wel iets dat verwijderd moet worden uit de luchtwegen wat een kriebel veroorzaakt tijdens het hoesten.

Natterman online kopen

Voor alle soorten hoest- en keelproblemen kan je terecht bij Natterman. De producten helpen je van vervelende hoest af te komen of je keelpijn te verhlpen. Het complete assortiment van Natterman bestel je gemakkelijk, snel en veilig bij Plein. Altijd snel in huis en netjes bij je thuisgeleverd. Ontdek ook het gemak van Plein en bestel nu direct online. 

|