Natura Siberica

Maak kennis met de natuurlijke cosmetica en verzorgingsproducten van Natura Siberica. Natura Siberica is het eerste en enige merk dat gecertificeerde biologische extracten van Siberische kruiden, bessen, grassen en planten gebruikt.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Natura Siberica Lichaamsscrub Vernieuwend
Natura Siberica Lichaamsscrub Vernieuwend
200 ml
0
Morgen in huis 7% korting

Natura Siberica

Natura Siberica is in 2007 opgericht en komt, zoals de naam al doet vermoeden, oorspronkelijk uit Siberië. Natura Siberica is het eerste en enige merk dat gecertificeerde biologische extracten van Siberische kruiden, bessen, grassen en planten gebruikt.
De unieke basis voor de producten zit hem in de olie van Siberische pijnbomen en duindoorn. Daarnaast is er een belangrijke plant ontdekt die de meest complexe klimatologische omstandigheden overleefd in Siberië. Deze plant helpt in het bijzonder bij het verbeteren van ons welzijn en vertraagd het verouderingsproces van de huid.

Op basis van deze bijzondere ontdekte kruiden en planten heeft Natura Siberica vervolgens een unieke en effectieve verzorgingsproducten ontwikkeld, die ook nog eens biologisch gecertificeerd is door de ICEA.

Natuurlijke cosmetica van Natura Siberica

Natura Siberica draagt bij aan maatschappelijk ondernemen en duurzaamheid. Daarom werkt Natura Siberica volgens het principe van Wild Harvesting.
Het idee achter Wild Harvesting is dat kruiden en planten onder natuurlijke omstandigheden die in het wild groeien, een natuurlijke selectie ondergaan. Hierbij wordt alleen gebruik gemaakt van de meest veerkrachtige en sterke planten, die rijk zijn aan voedingsstoffen en actieve componenten. Producten van Natura Siberica bevatten daarnaast extracten van vijf adaptogenen planten.
Deze planten helpen het lichaam aan te passen aan verschillende negatieve omgevingsfactoren zoals kou, hitte, gebrek aan zuurstof, etc en verhogen het werkvermogen.

De zuiverheid van de formules wordt gegarandeerd door Europese certificaten van ECO BIO cosmetica ECOCERT en ICEA.

Natura Siberica bij Plein

De producten van Natura Siberica zijn vrij van siliconen, parabenen en kunstmatige geur- en kleurstoffen. Je vindt de natuurlijke verzorgingsproducten voor het haar, huid en lichaam op Plein. Altijd snel in huis!