Neolac Organic

Neolac babyvoeding wordt met de grootste zorg voor mens en natuur geproduceerd en is aangepast op wat jouw kindje nodig heeft. Neolac babyvoeding is verrijkt met de belangrijkste AA, DHA en biologische GOS vetzuren. Bestel online bij Plein.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Over Neolac

Jouw kindje verdient alle zorg en aandacht van de wereld. Dan geldt dat natuurlijk ook voor datgene wat je kindje eet of drinkt. Neolac Organic begrijpt dit en sluit hier met dun biologische babyvoeding goed op aan. Neolac Organic is een merk van Hyproca Nutrition B.V. Dit bedrijf heeft al ruim 75 jaar ervaring in de productie van flesvoeding. Neolac Organic wordt geproduceerd in Noord-Oost Nederland, op basis van biologische koemelk uitsluitend afkomstig van Nederlandse koeien.

Neolac babyvoeding

Neolac babyvoeding wordt met de grootste zorg voor mens en natuur geproduceerd en is aangepast op wat jouw kindje nodig heeft. Neolac babyvoeding is verrijkt met de belangrijke vetzuren AA en DHA en ook met biologische GOS. Dit is een voedingsvezel die helpt bij de groei van goede bacteriën in de darmen van je baby.

Neolac biologische Babyvoeding

De zorg voor babyvoeding begint natuurlijk bij waar de babyvoeding mee begint: de melk. De melk die de basis vormt voor Neolac de biologische flesvoeding komt van Nederlandse boeren die uit passie en overtuiging voor biologisch kiezen. Hun koeien lopen een groot gedeelte van het jaar in de wei en genieten van heerlijk gras. Ook de diverse toevoegingen aan de melk zijn biologisch geteeld en duurzaam gewonnen.

Kenmerken biologische landbouw

  • Het milieu en het welzijn van het dier staan centraal. Koeien grazen tenminste 120 dagen per jaar in de wei.
  • Wanneer de koeien binnen in de stal staan krijgen ze uitsluitend biologisch voer.
  • Er wordt geen gebruik gemaakt van kunstmest of chemische bestrijdingsmiddelen.
  • De lokale natuurlijke kringloop wordt in balans gehouden.

Neolac aanbieding

Op zoek naar de producten van Neolac? Op Plein.nl vind je Neolac producten tegen scherpe prijs. Bovendien is Neolac babyvoeding veelal op voorraad bij Babyplein. Hierdoor grijp je nooit meer Neolac babyvoeding mis.

|