NML Health

NML Health is gespecialiseerd in gezondheidsproducten voor dieren. De producten als matrassen, dekens en kussens bestel je gemakkelijk en veilig online bij Plein. Altijd snel in huis!
Lees meer

NML Health

NML Health is gespecialiseerd in gezondheidsproducten voor dieren. Deze rol vervullen zij op drie verschillende manieren. Ten eerste als distributeur: NML is leverancier van een groot aantal merken verzorgingsartikelen aan dierenartsen en dierenspeciaalzaken. Daarnaast beschikt NML over enorm veel kennis van diergeneeskunde. In de vorm van lezingen, artikelen en nieuwsbrieven geven zij voorlichting aan anderen. En tot slot is NML Health een ontwikkelaar van de merken Puur en Phytonics. Alle producten worden gemaakt in samenwerking met dierenartsen en -specialisten. De Filosofie van NML luidt als volgt: ‘Gezond zijn is meer dan niet ziek zijn alleen’. Hiermee bedoelen zij dat zij dieren gezond willen houden met respect voor hun natuurlijke behoeftes. Dit uit zich in de producten van NML Health.

NML Health Bed

NML Health heeft een collectie met comfortabele matrassen, kussens en dekens voor je hond:

De matrassen zijn waterdicht en hebben een zachte cover van teddystof. Deze matrassen zijn 8cm dik en zijn als bed te gebruiken. Je kan het matras op de grond leggen, maar ook in de bench. Het matras blijf schoon en droog en biedt voldoende steun, ook aan oudere honden met gewrichtsklachten. De matrassen zijn verkrijgbaar in de kleuren chocolate, pencil grey en stone.

Naast de matrassen heeft NML Health ook kussens gemaakt. Deze kussens zijn gevuld met niet-statische bolletjes. Om het kussen zit een cover, die het kussen beschermt tegen vocht. Dit komt door een PVC laagje wat om de cover zit. De kussens zijn verkrijgbaar in de kleuren chocolate en stone.

Tot slot heeft NML Health ook dekens voor je hond. De deken is waterafstotend, dit komt doordat de middelste laag van PVC is. Hierdoor kan je je stoelen of banken gemakkelijk beschermen tegen beschadiging. De deken is dus ook erg praktisch voor in de auto en dus erg handig voor op reis. De dekens zijn verkrijgbaar in verschillende maten en in de kleuren chocolate, stone en pencil grey.

NML Health kopen

NML Health producten koop je gemakkelijk en voordelig online op Huisdierplein.nl. De NML Health matrassen, dekens en kussens zijn bij Huisdierplein altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en goede service. Wil je meer informatie over de producten van NML Health? Neem dan gerust contact op met onze huisdierspecialist Ilse, zij helpt je graag verder!

|