NOX

Resultaten 1 t/m 1 van 1

NOX Sleep Drink
NOX Sleep Drink
200 ml
Tijdelijk uitverkocht
3,87
Bekijk product: NOX Sleep Drink

NOX Sleep Drink

NOX Sleep Drink helpt je gemakkelijk in slaap te vallen, ongestoord door te slapen en fris wakker te worden. NOX Sleep Drink is volledig natuurlijk, bevat geen melatonine en geen toegevoegde suikers. NOX Sleep Drink bevordert de nachtrust en is bewezen effectief in het remmen van wakkermakers en het stimuleren van slaapmakers.

Beter slapen met NOX Sleep Drink

Makkelijker dieper slapen is volgens NOX de basis om meer uit je dag te halen. En met dit inzicht, is dit ‘slaapdrankje’ ontstaan. NOX Sleep Drink helpt bij het ontspannen voor het slapengaan waardoor je makkelijker in slaapt valt en dieper doorslaapt. Daarnaast bevorderen de ingrediënten een diepere en langere slaap en wordt je de volgende ochtend weer fris en uitgerust wakker. 

Ingrediënten NOX Sleep Drink

Het hoofdingrediënt van NOX Sleep Drink is Mulungu dat in Brazilië al eeuwen wordt gebruikt voor een goede nachtrust. Mulungu wordt traditioneel gebruikt om slapeloosheid te behandelen en slaappatronen te reguleren.
Daarnaast zijn er nog drie andere ingrediënten terug te vinden in de drink, namelijk: Tilia, Valeriaan en Passiflora. Deze ingrediënten zorgen voor reductie van stress en angst en bevorderen de verlenging van je slaap.

Goed om te weten: In NOX Sleep Drink zit niets dat verslavend is of je afhankelijk maakt.

Wanneer is NOX Sleep Drink geschikt voor mij?

Slaap je slecht of val je moeilijk in slaap? Dan is NOX Sleep Drink zeker het proberen waard. Ook in tijden van stress, bij een lange vliegreis of als je werkt op onregelmatige tijden, is NOX Sleep Drink een manier om beter tot rust te komen.

NOX Sleep Drink kopen op Drogistplein.nl

Makkelijker in slaap vallen, beter slapen en fris en uitgerust wakker worden? Probeer nu NOX Sleep Drink. Eenvoudig online te bestellen bij Drogistplein. Altijd de beste prijs en snel in huis. Ontdek nu NOX Sleep Drink en koop direct online op Drogistplein.nl.