Numi

Numi is een biologisch theemerk dat zich richt op duurzaamheid en ethische handel. Het merk biedt een breed scala aan theeën, waaronder groene thee, zwarte thee, kruidenthee en bloementhee.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Numi Biologische Theezakjes Sweet Night
Numi Biologische Theezakjes Sweet Night
18 stuks
(0)
4,09
Bekijk product: Numi Biologische Theezakjes Sweet Night
3x Numi Biologische Theezakjes Sweet Night
Multipack
3x
3x Numi Biologische Theezakjes Sweet Night
18 stuks
(0)
12,15
Bekijk product: 3x Numi Biologische Theezakjes Sweet Night

Numi

Numi is een biologisch theemerk dat zich richt op duurzaamheid en ethische handel. Het merk biedt een breed scala aan theeën, waaronder groene thee, zwarte thee, kruidenthee en bloementhee. Numi gebruikt alleen biologische en fairtrade ingrediënten en verpakt hun thee in milieuvriendelijke materialen. De belangrijkste voordelen van Numi zijn: 1. Biologisch en fairtrade: Numi gebruikt alleen biologische en fairtrade ingrediënten, wat betekent dat hun theeën vrij zijn van pesticiden en chemicaliën en dat de boeren eerlijk worden betaald voor hun werk. 2. Duurzaamheid: Numi verpakt hun thee in milieuvriendelijke materialen, zoals composteerbare theezakjes en gerecyclede kartonnen verpakkingen. 3. Breed scala aan smaken: Numi biedt een breed scala aan theeën, waaronder groene thee, zwarte thee, kruidenthee en bloementhee, waardoor er voor iedereen wel een smaak te vinden is. 4. Hoge kwaliteit: Numi gebruikt alleen de beste ingrediënten en zorgt ervoor dat hun theeën op de juiste manier worden verwerkt om de hoogste kwaliteit te garanderen. 5. Ethische handel: Numi werkt samen met boeren en producenten over de hele wereld om ervoor te zorgen dat ze eerlijk worden behandeld en betaald voor hun werk. Al met al is Numi een geweldig merk voor iedereen die op zoek is naar biologische, duurzame en ethisch verantwoorde theeën van hoge kwaliteit.

Numi kopen op Plein

Op zoek naar de producten van Numi? Bij Plein vind je altijd de beste Numi acties en de hoogste korting op jouw favoriete producten. Ontdek nu het complete assortiment en bestel Numi voordelig, veilig en vertrouwd bij Plein. Wij bezorgen je bestelling dan snel bij je thuis.