Nutro

Nutro

Bij Nutro staat de natuur centraal. Het motto is dan ook “Een leven lang gezonde voeding door de kracht van de natuur”.  Nutro is meer dan 80 jaar geleden opgericht en maakt kwalitatief hoogwaardig hondenvoer. Dit realiseren zij door te geloven in de natuur. De natuur is goed, voedzaam en puur en vormt de basis voor alle Nutro voeding. Hiermee zorgen zij ervoor dat je huisdier jeugdiger, vitaler en sterker zal worden zodat hij of zij volop van het leven kan genieten en jij volop kunt genieten van jouw favoriete huisdier.

Nutro hondenvoer

Nutro begon ruim 80 jaar geleden met het maken van hondenvoer. Het hondenvoer van Nutro wordt gemaakt van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Deze natuurlijke ingrediënten zijn vrij van kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen en bevatten geen conserveringsmiddelen. Nutro maakt uitsluitend gebruik van natuurlijke antioxidanten tezamen met rozemarijn. Hierdoor blijft de voeding verser, gezonder, veiliger en smaakvoller.

Nutro hondenvoer is samengesteld uit ingrediënten zoals kippenvlees of lamsvlees met rijst. Dat is goed verteerbaar en de hoogwaardige eiwitten zorgen voor spieropbouw en lichaamsonderhoud. Daarnaast bevat het voer ‘CoatVit’. CoatVit is een gepatenteerde combinatie van biotine en b-vitamines die in combinatie met zink, omega-6 en omega- 3 vetzuren ervoor zorgen dat de huid- en vachtkwaliteit verbeterd en zachter wordt.
De vorm en textuur van de brokken zorgen voor een wrijvende werking waardoor er minder plak in de bek van je hond achterblijft. Dit houdt het tandvlees gezond en zorgt voor een frisse adem.

Nutro kopen

Nutro koop je gemakkelijk en veilig online op Huisdierplein.nl Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over Nutro? Neem dan gerust contact met ons op via klantenservice@plein.nl of op telefoonnummer 088-8000200. Wij zorgen dan voor een snel en passend advies voor jouw huisdier.

|