Nytol

Last van een jetlag? Nytol Melatonine is een geneesmiddel geschikt voor volwassenen dat de stoornis van het slaap-waakritme herstelt. Nytol Goede nachtrust bevordert de slaapkwaliteit.
Lees meer

Nytol

Nytol is de leverancier van zowel geneesmiddelen als gezondheidsproducten die helpen bij een jetlag of het bevorderen van de slaapkwaliteit.

Nytol Melatonine bij een jetlag

De werkzame stof in Nytol Melatonine is melatonine. Melatonine is een hormoon dat van nature ook door het lichaam zelf wordt geproduceerd. Melatonine wordt gebruikt voor de behandeling van jetlag bij volwassenen. Jetlag is een stoornis van het slaap-waakritme, die kan optreden na het passeren van meerdere tijdzones door een vliegreis.

Nytol Melatonine is verkrijgbaar in verschillende sterktes en is een geneesmiddel. Lees daarom voor gebruik de bijsluiter.

Nytol Goede nachtrust

Nytol Goede Nachtrust heeft een drievoudige slaapformule om lekker te slapen en uitgerust wakker te worden. De combinatie van de extracten van valeriaan, melisse, hop, passiflora en slaapmutsje helpen om de verschillende aspecten van een goede nachtrust te bevorderen.

Nytol Goede Nachtrust is een gezondheidsproduct op basis van kruiden. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Nytol kopen op Plein

Op Plein vind je het complete assortiment van Nytol: Nytol Melatonine bij een jetlag en Nytol Goede nachtrust. Ontdek nu jouw favoriet en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis.