Obesimed

Obesimed is geschikt voor mensen met 10kg of meer overgewicht en helpt bij de behandeling van obesitas. Obesimed vermindert honger en voorkomt overeten. Ideaal voor substantieel gewichtsverlies.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Obesimed Max Forte
Obesimed Max Forte
30 tabletten
(0)
Direct leverbaar
5% korting
14,99 (adviesprijs) 14,24
Bekijk product: Obesimed Max Forte
Obesimed Forte
Obesimed Forte
42 capsules
(0)
Direct leverbaar
37% korting
12,99 (adviesprijs) 8,21
Bekijk product: Obesimed Forte
Obesimed Bloc
Obesimed Bloc
30 capsules
(0)
Direct leverbaar
25% korting
9,99 (adviesprijs) 7,51
Bekijk product: Obesimed Bloc

Obesimed

Moeite met afvallen? Dan heeft Obesimed de producten die je helpen bij het verliezen van gewicht. Obesimed is te gebruiken voor mensen met 10 of meer kilogram overgewicht. Het probleem bij afvallen, is vaak het minder eten dan je gebruikelijk doet. Daar biedt Obesimed de oplossing voor. Obesimed vermindert de honger en voorkomt het overeten. Gebruik van Obesimed zorgt voor zichtbaar gewichtsverlies.

Obesimed voor afslanken

De producten van Obesimed ondersteunen gewichtsverlies bij overgewicht van 10kg of meer. Obesimed vermindert de vetopname uit voeding en vermindert daarmee de calorieopname. Daarnaast vermindert Obesimed cholesterol absorptie uit voeding.

Obesimed kopen op Plein

Obesimed heeft de producten die je helpen bij het afvallen. Met de Obesimed producten verminder je de honger en het overeten. Bestel Obesimed nu bij Plein. Altijd snel in huis!