Oenobiol

Oenobiol biedt een uitgebreid assortiment van natuurlijke beautysupplementen. Voor een effectieve versterking van jouw natuurlijke schoonheid van binnenuit.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 5 van 5

Oenobiol Kracht & Vitaliteit van Haar en Nagels
Oenobiol Kracht & Vitaliteit van Haar en Nagels
60 capsules
16% korting
Oenobiol Binder 3 in 1 Versterkt Gewichtsverlies
Oenobiol Binder 3 in 1 Versterkt Gewichtsverlies
60 capsules
Tijdelijk uitverkocht 9% korting
Oenobiol Platte Buik
Oenobiol Platte Buik
60 capsules
Tijdelijk uitverkocht 13% korting
Oenobiol Kracht & Vitaliteit van Haar en Nagels
Oenobiol Kracht & Vitaliteit van Haar en Nagels
180 capsules
Tijdelijk uitverkocht 5% korting
6x Oenobiol Binder 3 in 1 Versterkt Gewichtsverlies
6x Oenobiol Binder 3 in 1 Versterkt Gewichtsverlies
60 capsules
Tijdelijk uitverkocht 12% korting

Oenobiol

Marie Béjot is de oprichtster van Oenobiol Paris, het voedingssupplement dat beauty van binnenuit ondersteunt. In 1978 opende Marie Béjot in Parijs haar eerste schoonheidspraktijk gericht op veroudering en overgewicht. De aanvullende werking van voeding heeft haar geïnspireerd om samen met haar man een bedrijf op te richten dat supplementen ontwikkelt voor beauty van binnen uit.  

Inmiddels is Oenobiol Paris verkrijgbaar in 5 productlijnen:

  1. Beauty Support
  2. Skin Support
  3. Skin Support Sun
  4. Silhouette
  5. Hair Support

Hoge eisen aan de formules van Oenobiol

De producten van Oenobiol zijn tot stand gekomen na wetenschappelijke onderzoeken en bieden zichtbare schoonheidsresultaten. Oenobiol Paris stelt hoge eisen aan de kwaliteit en veiligheid van ingrediënten:

  • De ingrediënten worden geselecteerd op basis hun positieve invloed op zichtbare schoonheden.
  • De formules worden samengesteld met deskundigen op elk gebied van o.a. huid, haar, gewicht en zon.
  • Bij de vervaardiging van de producten worden de farmaceutische normen strikt nageleefd, waardoor alles  traceerbaar is, in overeenstemming met Europese regelgeving.
  • De samenstelling en formules worden beoordeeld aan de hand van wetenschappelijke studies en ondersteund met consumentenonderzoeken.

Oenobiol Beauty

Een stralende huid, mooie nagels en mooi geven je zelfvertrouwen. Om dit dag na dag te realiseren, is het goed je uiterlijk van binnenuit te voeden. Een uitgebalanceerde combinatie van vitaminen, mineralen en extracten op basis van planten, kruiden, groenten, pitten en zaden zorgen voor een optimale ondersteuning van je schoonheid van binnenuit en laten je stralen.

Oenobiol Skin Support

Een stralende huid ziet er mooi egaal uit, heeft een gelijkmatige teint en weerstaat de eerste tekenen van huidveroudering. Je huid is je grootste orgaan en deze voed je het best van binnenuit. Een uitgebalanceerde combinatie van vitaminen, mineralen en extracten op basis van planten, kruiden, groenten, pitten en zaden zorgen voor een optimale ondersteuning van je huid en laten je stralen.

Oenobiol Skin Support Sun

Het is belangrijk om je huid voor te bereiden op de zon. Oenobiol Skin Support Sun helpt je daarbij door de huid van binnenuit te voeden met als resultaat een optimale goudbruine teint. Een uitgebalanceerde combinatie van vitaminen, mineralen en extracten op basis van planten en groenten zorgen voor een versterking van jouw natuurlijke schoonheid van binnenuit en ben je optimaal voorbereid op de zon.

Oenobiol Silhouette

Oenobiol Silhouette geeft je een steuntje in de rug bij het afvallen. Oenobiol Silhouette heeft producten die je ondersteunen om wat extra kilo's kwijt te raken en producten die je extra energie geven gedurende de dag. Zo houd je jouw gewicht onder controle en zit je lekkerder in je vel.

Oenobiol Hair Support

Door factoren zoals hormonale veranderingen, seizoenswisselingen en stress hebben je haren meer te verduren dan je denkt. Om weerstand te bieden aan deze invloeden is het goed je haar van binnen te voeden. Je haar groeit tenslotte van binnenuit.

Oenobiol kopen op Plein.nl

Op Plein.nl vind je het uitgebreide assortiment van Oenobiol om jouw natuurlijke schoonheid van binnenuit te versterken. Ontdek nu welke voedingssupplementen passen bij jouw behoeftes en bestel Oenobiol direct bij Plein. Altijd snel in huis.