Olaz

Ontdek de geavanceerde gezichtsverzorging van Olaz. Olaz biedt de ideale gezichtsverzorging voor iedere huid, volledig afgestemd op jouw wensen. Voor een mooie, gezonde en stralende huid. Ontdek de verzorging van Olaz bij Plein.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 47

Olaz

Olaz, ooit begonnen als het bekende Oil of Olaz, is inmiddels al ruim 60 jaar één van de populairste huidverzorgingsmerken onder vrouwen. Olaz biedt de juiste verzorging voor iedere huidtype en voor iedere leeftijd. Olaz begrijpt dat je een stralende, gezonde en mooie huid wilt en biedt hiervoor de juiste gezichtsverzorging. Ontdek de verzorging die bij jou past en bestel Olaz eenvoudig en voordelig online bij Plein. 

Olaz aanbieding

Op zoek naar de producten van Olaz? Plein heeft altijd acties en scherpe aanbiedingen. Zo ook op Olaz producten. Ontdek nu onze meest actuele aanbiedingen en bestel Olaz voordelig online op Plein.nl. Altijd snel geleverd. 

Olaz producten

Olaz biedt de juiste verzorging voor jouw huid. De Olaz collectie bestaat uit de volgende verzorgingslijnen:

Olaz Complete: deze lijn werd geïntroduceerd in 1998 en is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die een gezonder uitziende huid willen. Olaz Complete is aangevuld met vitamine B3 en Pro-Vitamine B5 voor de ultieme verzorging en hydratie van de huid. 

Olaz Total Effects: deze lijn bestrijdt de zeven tekenen van huidveroudering voor een zichtbaar jonger uitziende huid. Dit sterproduct heeft al meerdere awards gewonnen en is geliefd onder heel wat vrouwen. 

Olaz Regenerist: De meest geavanceerde verzorgingslijn van Olaz is Olaz Regenerist. Deze lijn bestaat uit anti-verouderingsproducten die helpen om de huid te vernieuwen en zorgen voor een mooie en jonge huid. 

Olaz Essentials: de naam zegt het al. Olaz Essentials biedt milde en zachte reinigers die de basis vormen voor jouw gezichtsverzorging. Een goede basis begint immers bij de juist reiniging van de huid. Olaz Essentials reinigen de huid optimaal en zijn tegelijkertijd zacht voor de huid. 

Olaz Anti-Rimpel: deze lijn is speciaal ontwikkeld om fijne lijntjes en rimpels zichtbaar te verminderen. De anti-verouderingsproducten zorgen voor voldoende hydratie en zijn verkrijgbaar tegen een scherpe prijs. 

Olaz Double Action: wil je een zachtere en gladdere huid? Kies dan voor Olaz Double Action. Deze lijn bevat vochtinbrengende bestandsdelen die de vochtbalans van je huid op peil houden. 

Oil of Olaz: terug in de geschiedenis

Oil of Olaz werd in 1952 opgericht door de scheikundige Graham Wulff uit liefde voor zijn vrouw. Zijn vrouw was namelijk zeer gefrustreerd door het feit dat er nergens een goede verzorgingscrème te koop was. De dikke, wasachtige schoonheidscrèmes die in schoonsmeerblikjes werden verkocht voldeden allerminst aan haar wensen. Haar huid zag er met dit soort crèmes vettig uit en sloten niet aan op de behoeftes van de vrouwelijke huid.

Graham besloot daarom een nieuw schoonheidsproduct voor haar te ontwikkelen. Dit schoonheidsproduct werd geïntroduceerd onder de naam Oil of Olay. Oil of Olay hydrateerde de huid, gaf het structuur en had een verfijnde roze kleur en een aangename en zeer herkenbare geur.

Oil of Olay, in Nederland geïntroduceerd onder de naam Oil of Olaz, werd steeds populairder onder vrouwen wereldwijd. Het assortiment werd steeds verder uitgebreid met onder meer reinigingsproducten en producten voor de gevoelige huid. In de jaren ’90 veranderde de bekende naam Oil of Olaz in Olaz (in Amerika Olay).

Vandaag de dag is Olaz een van de meest bekende merken ter wereld. Olaz  is een voorloper op het gebied van innovaties in gezichtsverzorging. Bij het verder verbeteren van de producten en het introduceren van nieuwe lijnen maakt Olaz gebruik van wetenschappelijke ontwikkelingen, de laatste beauty trends en jarenlange ervaring. Olaz is hierdoor in staat om de meest geavanceerde gezichtsverzorgingsproducten op de markt te brengen. Olaz is dan ook niet voor niets zo ontzettend geliefd en populair bij miljoenen vrouwen wereldwijd. 

En toch blijft de filosofie van Graham Wulff, ook na alle wijzigingen in en innovaties van de formule, nog net zo relevant: vrouwen helpen er mooi uit te zien en zich mooi te voelen. Een formule die nog altijd een groot succes is.

Olaz online bestellen

Wil je de verzorgingsproducten van Olaz graag online bestellen? Bij Plein vind je de complete Olaz collectie. Ontdek jouw favoriete Olaz product en bestel voordelig online. Wij leveren je bestelling altijd zo snel mogelijk zodat je snel kunt genieten van de fijne verzorgingsproducten van Olaz. 

|