Olba

Olba heeft handige en kwalitatieve producten in het assortiment speciaal voor pluimvee en knaagdieren. Van drinktorens en voersilo's tot automatische voerbakken. Ideaal voor iedere pluimveehouder of eigenaar van een knaagdier.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 6 van 6

Olba

Olba B.V. is opgericht in 2000 door Douwe Oldenbanning. Waarbij het begon als een hobby van Douwe Oldenbanning, is Olba inmiddels uitgegroeid tot een specialist in producten voor het houden van pluimvee en knaagdieren. In 2003 heeft Olba het bedrijf Therbo/Broedmij overgenomen. Sinds de overname is Olba flink gegroeid. Sinds de groei van Olba zijn ze steeds meer bezig met productontwikkeling en innovaties. Op deze manier kan Olba ervoor zorgen dat je pluimvee en knaagdieren de beste huisvesting mogelijk krijgen met de daarbij horende producten.

Olba dierbenodigdheden kopen

Laat jouw pluimvee en knaagdieren ook genieten van de prachtige producten van Olba. Olba staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en biedt jouw huisdier een goede huisvesting. Op Plein.nl vind je alle producten van Olba. Bestel nu online en ontvang het favoriete product van jouw huisdier snel en voordelig in huis.

Heb je vragen? Onze huisdierspecialist Ilse helpt je graag verder! Neem contact met haar op via klantenservice@plein.nl of op telefoonnummer 088-8000 200. Wij zorgen dan voor een snel en passend advies voor jouw huisdier.

|