Olvarit

De ontwikkeling van je baby vindt Olvarit erg belangrijk. Daarom zorgen ze dat de juiste voedingsstoffen in de voeding zitten. Olvarit is verkrijgbaar in potjes en in knijpzakjes. Bestel ze gemakkelijk online bij Plein. Altijd snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 76

Olvarit

Bijna iedereen is wel opgegroeid met de fruit- en groentehapjes van Olvarit. Ze bestaan dan ook al sinds 1946. Sinds het begin is er veel veranderd. Niet alleen qua uiterlijk is het veranderd, maar ook qua inhoud. De recepten van Olvarit worden continu verbeterd aan de hand van de laatste wetenschappelijke inzichten. De ontwikkeling van je baby vindt Olvarit erg belangrijk. Daarom zorgen ze dat de juiste voedingsstoffen in de voeding zitten. Olvarit is verkrijgbaar in potjes en in knijpzakjes. 

Olvarit potjes

Veel baby’s en kindjes krijgen te weinig fruit en groente binnen. Terwijl de voedingsstoffen die er in zitten juist enorm belangrijk zijn voor een kind. Daarom zorgt Olvarit ervoor dat er genoeg fruit en groente in de potjes zit. Ieder fruitpotje staat aan één portie fruit, ditzelfde geldt voor de groentepotjes. Er zijn wel meer dan 80 verschillende fruit- en groentepotjes verkrijgbaar. Hierdoor kan je lekker variëren. Voor elke leeftijdscategorie is er een ander potje. Zo heeft elk potje voor elke leeftijdscategorie precies de juiste structuur en samenstelling. Al het lekkers van Olvarit potjes is verdeeld in vijf leeftijdscategorieën:

  • Vanaf 4 maanden
  • Vanaf 6 maanden
  • Vanaf 8 maanden
  • Vanaf 12 maanden
  • Vanaf 15 maanden

Daarnaast speelt bij de Olvarit groente- en fruitpotjes altijd één groente- of fruitsoort de hoofdrol zodat je kindje de verschillen soorten groente en fruit gaat herkennen en waarderen. Hierdoor ontwikkelt hij of zij gezonde eetgewoonten. 

Olvarit knijpzakjes

De Olvarit knijpzakjes zitten boordevol fruit, zijn rijk aan vitamine C, bevatten geen conserveermiddelen en bevatten alleen van nature aanwezige suikers. Bovendien zijn de Olvarit knijpzakjes makkelijk voor onderweg. En net als bij de potjes van Olvarit is er één herkenbare fruitsoort op de voorgrond aanwezig. Hierdoor herkent je kindje sneller de verschillende fruitsoorten. De Olvarit knijpzakjes zijn verkrijgbaar voor kindjes vanaf 6 maanden. 

Olvarit aanbieding

Op zoek naar de beste Olvarit aanbieding? Op Plein.nl vind je een groot assortiment aan Olvarit producten tegen de scherpste prijs. Daarnaast hebben we regelmatig een leuke Olvarit aanbieding. Bovendien zijn Olvarit producten veelal op voorraad bij Babyplein, zo heb je je groente- en fruithapjes snel in huis.

|