Opticalm

Oogdruppels

werk je veel achter een scherm? Dan zul je waarschijnlijk wel eens last hebben van droge ogen. Zeker als de airco of de verwarming aan staan kunnen ogen snel uitdrogen. Het is dan zaak ze een beetje te ondersteunen met oogdruppels. Het zijn tenslotte wel je ogen. Sterker nog het zijn één van de meest complexe en kwetsbare delen van ons lichaam. Het is daarom belangrijk dat we goed voor onze ogen zorgen. Opticalm biedt effectieve oplossingen voor mensen met matig tot zeer droge ogen.

Optimax is er in de vorm van oogdruppels en oogcapsules. Ze zorgen voor langdurige hydratatie van het oogoppervlak en zijn geschikt voor dagelijks gebruik.

De hydraterende bestanddelen in Opticalm Verzachtende Oogdruppels Plus trekken het vocht uit de omgeving aan en houden dit vast zodat deze een beschermende laag vormen op het oogoppervlak. Omdat de beschermende laag het water geleidelijk laat vrijkomen, zorgen de oogdruppels voor langdurige hydratatie van de ogen.

Daarnaast bevatten Opticalm Verzachtende Oogdruppels Plus een complex van natuurlijke ingrediënten met verzachtende en voedende eigenschappen (gedestilleerd water van
Aloë Vera, Kamille, Blauwe bosbes en Hondsroos).

Optimax oogdruppels online kopen

Optimax oogdruppels kun je snel en gemakkelijk online kopen bij Drogistplein. 

|