Orange Planet

Er goed en verzorgd uitzien, wilt iedereen. Orange Planet probeert hier haar steentje aan bij te dragen. Dit doet zij met haar producten zoals de Baba De Caracol Slakken Handcrème.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Orange Planet Miracle Door Black
Orange Planet Miracle Door Black
(0)
9,95
Bekijk product: Orange Planet Miracle Door Black

Orange Planet

Er goed en verzorgd uitzien wilt iedereen. Orange Planet probeert hier haar steentje aan bij te dragen. Dit doet zij met haar producten zoals de Baba De Caracol Slakken Handcrème.

 Orange Planet Baba De Caracol Slakken Handcrème

Baba de Caracol handcrème is gebaseerd op slakkenslijm. Slakken zijn namelijk in staat om met hun slijm, de eigen huid te herstellen en te vernieuwen. Deze slakkencrème werkt huidverjongend, vervaagt rimpels, kraaienpootjes, littekens en acne en ondersteunt de huid bij het natuurlijk herstel. Voor een jonge, stralende look.

De werkzame stof in Baba De Caracol Slakken Handcrème is Allantoïne. Deze stof heeft een helend effect. De handcrème is gebaseerd op een combinatie van Allantoïne en Glycolzuur. De Glycolzuur zorgt voor een natuurlijke peeling van de huid. Tenslotte bevat de handcrème ook collageen, elastine, vitamines en eiwitten.

Orange Planet kopen op Plein

Orange Planet koop je op Plein. Bekijk het assortiment van Orange Planet op Plein. Het assortiment bestaat uit producten zoals Baba De Caracol Slakken Handcrème die helpt bij het krijgen van een verzorgde en jonge huid. Bestel op Plein, altijd snel in huis!