Orozyme

De producten van Orozyme houden het gebit van je hond en kat gezond en fris. De producten van Orozyme helpen tegen een slechte adem bij je huisdier, daarnaast richten de producten zich op het verminderen van tandplak en tandsteen.
Lees meer

Orozyme

Om het gebit van je hond of kat optimaal te verzorgen, heeft Ecuphar onder de naam Orozyme diverse producten op de markt gebracht. De producten van Orozyme richten zich op een goede mondhygiëne. De producten helpen tegen een slechte adem bij je huisdier, daarnaast richten de producten zich op het verminderen van tandplak en tandsteen.

Gebitsverzorging van Orozyme

De Orozyme Bucco Fresh artikelen (waaronder snacks) worden ingezet voor een goede mondhygiëne. De snacks helpen tegen een slechte adem bij honden. Deze producten worden ook gegeven bij tandplak en tandsteen. De tanden kunnen gepoetst worden met de Orozyme tandpasta en gebitsverzorgingsset. Tot slot kunnen de Orozyme Canine Kauwstrips in verschillende maten en de Orozyme RF2 sticks worden ingezet om het gebit van je huisdier gezond te houden.   

Orozyme gebitsverzorging online kopen

Orozyme gebitsverzorging voor je hond of kat online bestellen? Het assortiment van Orozyme bestel je eenvoudig, snel en veilig bij Plein. Op Plein vind je overzichtelijk de producten van Orozyme bij elkaar, zodat je snel je bestelling kunt plaatsen.