Osma

Ultieme verzorging met de verzorgingsproducten voor het scheren van Osma. Bij Plein vind je alle Osma producten. Ontdek het Osma assortiment en bestel eenvoudig en veilig online. Ontdek nu jouw favoriete Osma product. Snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Osma Face Wash Travel
Osma Face Wash Travel
15 ml
0
10% korting

Osma

Sinds 1957 produceert Osma hoogwaardige producten speciaal voor het authentieke nat scheren. Al ruim 60 jaar onderscheidt dit merk zich in haar thuisland Frankrijk, dat bekend staat om de hoge eisen die zij stelt aan persoonlijke verzorging.  Osma legt de nadruk op het gebruik van natuurlijke en efficiënte ingrediënten.

De tradities, strenge selectie van de grondstoffen en de keuze voor natuurlijke ingrediënten zijn de waarden die passen bij de kwaliteit die Osma producten uitstralen.

Osma deodorant

Osma Alunotherapy producten zijn op basis van 100% minerale aluinsteen. Deze producten zijn erkend voor zijn samentrekkende en anti-bacteriële eigenschappen. De aluinsteen van Osma Laboratories is afkomstig van een natuurlijke steengroeven. Deze aluinkristal ondergaat geen chemische verwerking en biedt een echt natuurlijk alternatief voor conventionele deodorants.

Osma kopen op Plein.nl

Osma online bestellen? Dat kan eenvoudig en veilig bij Plein. Wij bieden het complete assortiment Osma verzorgingsproducten. Van Osma face wash, shave olie en aftershave tot aan deodorant en voetenbalsem. Bovendien heb je de producten snel in huis zodat je, mits voorradig, de volgende dag al kunt genieten van de heerlijke producten van Osma. Bestel jouw Osma favorieten nu online.