Parissa

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Parissa ontharingsproducten

Parissa maakt al sinds 1982 de mooiste producten. De formule van Parissa is in de loop der jaren natuurlijk steeds meer verbeterd. Ook is Parissa internationaal bekend geworden, na te zijn begonnen in Vancouver. Parissa zorgt voor een simpele en effectieve methode van ontharen. Met Parissa groeit haar minder snel en minder dik terug, waardoor je benen glad worden met een fluweelzachte huid. Natuurlijk zijn de producten van Parissa perfect aangepast aan de verschillende gebieden die het lichaam kent.

De producten van Parissa zijn duurzaam en effectief. Door deze hoge kwaliteit producten blijven de haartjes wekenlang weg. De sets en producten van Parissa zijn opvallend compleet met een duidelijke gebruiksaanwijzing. Ook bevat elke set een heerlijke en zachte verzorgingsolie voor na het ontharen.

Parissa kopen

Bij Drogistplein zijn verschillende producten te koop van Parissa. Wil je de producten van Parissa ook bestellen? Koop je producten vandaag, want dan worden ze de volgende dag (mits voorradig) nog bij je thuisbezorgd.

|