Pebble

Maak kennis met de leuke, handgemaakte rammelaars en knuffels van Pebble. Vrolijk, zacht en van een mooie, hoogwaardige kwaliteit. Ideaal voor je eigen kindje of als (kraam)cadeautje. Bovendien volledig Fair Trade.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 7 van 7

Pebble

Pebble is hét merk als je op zoek bent naar Fair Trade kinderspeelgoed voor kinderen tussen de nul en twaalf jaar oud. Pebble is een merk van de Non Profit organisatie Hathay Bunano. Dit betekent letterlijk 'handgemaakt', en dat is terug te zien in de producten van Pebble.

Alle producten zijn namelijk met de hand gebreid of gehaakt door de vrouwen uit de plattelandsgebieden van Bangladesh. Er wordt veel aandacht besteed aan de vaardigheid van de vrouwen die dit werk verrichten en net als jij voor hun kinderen een mooie toekomst wensen. 

Wanneer baby's, peuters en kinderen lachen om de handgemaakte rammelaars hoopt Pebble dat ouders beseffen dat ze niet alleen hun kleine blij hebben gemaakt, maar ook een familie ver weg hebben geholpen. 

Pebble speelgoed bij Plein

Plein heeft een breed assortiment aan knuffels en rammelaars in verschillende diertjes, vormen en lengtes. Ontdek jouw favoriete Pebble product bij Plein en bestel direct online. Altijd snel in huis! 

|