Pet Qwerks

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Pet Qwerks

Sinds de oprichting van Pet Qwerks in 2003 zijn hun inspanningen gericht op het leveren van uniek en interactief speelgoed dat de aandacht van je huisdier voor meerdere uren kan vasthouden. Pet Qwerks introduceerde bij de start van het bedrijf de ‘Babble Balls’ en deze producten hebben nog steeds een voorbeeldfunctie binnen het bedrijf.

De focus van Pet Qwerks ligt bij innovatie en het verrijken van het leven van huisdieren. En dit zie je ook terug in de producten van Pet Qwerks. De producten hebben een zeer hoge kwaliteit en zijn erg diervriendelijk.

Een populair product is het Pet Qwerks kauwbot gemaakt van nylon. Dit bot is niet alleen heel leuk, maar bevat ook chlorofyl en mint die zorgen voor gezond tandvlees en een frisse adem. Dit bot heeft ook kleine gaatjes aan beide kanten, deze gaatjes kun je vullen met de favoriete smeerbare lekkernijen van je hond.

Pet Qwerks kopen

Het complete assortiment van Pet Qwerks koop je snel, eenvoudig en veilig online bij Plein. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service zodat je huisdier snel kan genieten van de speeltjes van Pet Qwerks.  

|