Pet Qwerks

Maak kennis met het leuke en interactieve hondenspeelgoed van Pet Qwerks. De unieke en originele hondenspeeltjes zijn van de allerhoogste kwaliteit waardoor ze niet snel stuk gaan en staan garant voor urenlang speelplezier.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Pet Qwerks Dierengeluiden Babble Ball Rood-Geel
Pet Qwerks Dierengeluiden Babble Ball Rood-Geel
Medium
(0)
Morgen in huis
9,30
Bekijk product: Pet Qwerks Dierengeluiden Babble Ball Rood-Geel

Pet Qwerks

Sinds de oprichting van Pet Qwerks in 2003 zijn hun inspanningen gericht op het leveren van uniek en interactief speelgoed dat de aandacht van je huisdier voor meerdere uren kan vasthouden. Pet Qwerks introduceerde bij de start van het bedrijf de ‘Babble Balls’ en deze producten hebben nog steeds een voorbeeldfunctie binnen het bedrijf.

De focus van Pet Qwerks ligt bij innovatie en het verrijken van het leven van huisdieren. En dit zie je ook terug in de producten van Pet Qwerks. De producten hebben een zeer hoge kwaliteit en zijn erg diervriendelijk.

Een populair product is het Pet Qwerks kauwbot gemaakt van nylon. Dit bot is niet alleen heel leuk, maar bevat ook chlorofyl en mint die zorgen voor gezond tandvlees en een frisse adem. Dit bot heeft ook kleine gaatjes aan beide kanten, deze gaatjes kun je vullen met de favoriete smeerbare lekkernijen van je hond.

Pet Qwerks kopen op Plein

Op Plein vind je een selectie hondenspeelgoed van het merk Pet Qwerks. Ontdek nu jouw favorieten en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis!